日本入境PCR / Visit Japan (5) 睇完#1 先再問

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
大把free pdf
你用列印就輸出pdf
我想問P記係咪今日0930至1300定係1400-1700上門收件都可以第二日1000收到報告?
講左好多次 個時間係倒數你仲可以upload文件個時間嚟
唔係你啲嘢無晒嘅時間 個藍色永遠都唔會消失嘅
放P記口水樽 有意留tg
祝大家順利入境
放心,我15號先飛都up左針紙,藍碼,佢話建議14日內飛就可以整
見到周圍D檢測中心﹐Booking 仲係去到2月24日,之後個D無得book
唔知係咪準備Cut Center 呢?
CTC一向都係比未來3星期時間預約,星期五更新,我1月農曆新年前預約都係比未來3星期你揀。
大量cut檢測中心係遲早嘅事,去得檢測中心多數係因為外遊要報告。聽日去支那澳門唔需要PCR,今日明報話政府依家同檢測公司商討退場安排。
想問下依家回港係咪唔需要再做任何RAT?
定都係要返香港 24hrs前做RAT ?
洗唔洗再填啲咩?
thanks巴絲們
Hello想問下如果咁樣買口水樽 係咪冇得上門收樣本 一定要自己去交? 因為我見佢個網冇就咁book上門拎樣本呢個option
想問打咗3針 無咗個針卡正本 有咩方法show到3針記錄比日本入境睇?
就咁俾個softcopy佢對都得
佢會問你攞埋身份證對
睇左頭post
想問下各位巴打
我8號1點機
聽日去樓下檢測中心
係咪帶埋PASSPORT同佢講去日本要撩鼻
拎完文件UPLOAD上VISIT JAPAN等佢出藍碼就ok?
唔該哂
上醫健通個啲down返softcopy
小弟就嚟去大阪,想問吓有冇啲咩地方喺大阪必去或者必食
唔記得左自己之前11月尾中完
突然醒起90 日係咪仲有殘餘病毒?
8 號零晨飛,聽朝去做去日本嗰啲
而家好驚驚 仲要尋日開始喉嚨痛同有兩聲咳
(早兩日做左一次免費檢測陰性)
依家CT值要求低咗
如果無再中都應該係陰
識人中完一個禮拜之後去撩都出到陰

必去:黑門市場
必食:金龍拉麵
想問下有無人試過韓國再轉機?
想知過境洗唔洗填韓國個q code
仲使唔使提供酒店名同地址??
追 post 有 n 個答案。
正解。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞