日本入境PCR / Visit Japan (5) 睇完#1 先再問

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
三針
個青碼係有冇限期?
Same
Tw m記
問有冇打針 答佢兩針NS
順利做完 後日上機
昨日交完P記口水
依家都仲未收到報告又話10:00有
你哋最遲幾點鐘收到?
想問 有青碼係咪可以比佢睇就直入到?
唔好意思想問下4am 份report 係email 俾個pdf 答定點?
洗唔洗再親身去拎hard copy?
佢咪俾咗張單張你嘅
你scan返上面個QR code
上果個網入返資料
就可以download pdf report
自己print出嚟
唔駛親身拎
thanks
包膠一下:

2號上晝東頭社區中心做‥‥話去日本‥‥佢自動波幫我揀NS,冇你哋講嗰d問題‥‥$90 24小時‥‥

3號22小時後收到,upload咗後半個再望已經係青碼。之後睇email記錄應該十分鐘唔駛。

唯一特別嘅係,自己用其他國家passport出遊,故此用passport號碼登記預約填資料,但現場登記時佢就要攞返HKID出嚟,再填返晒d中文名落去‥‥但老婆另一個職員登記就完全唔駛,對完passport就直過。
想問hkmpdc 有無得ns?
不如我問返你有青碼點解唔比你入?
有,岩岩做完
遲d 唔知會唔會執緊d 檢測點
連大陸pcr 都cut 埋
除左旅行都唔多人會去俾錢做
水尾
我要係成田轉內陸機… 問下入境 / 出境安檢 要幾耐?要預時間轉機
有冇人知用BNO可唔可以去社區檢測中心做PCR?
想問點移除份pdf 報告嘅pw?
我睇左一樓嘅方法話用列印再share to file
但都係唔得
print screen 落小畫家再印PDF ?
有多合一機就最低B 印出黎再scan
其實唔係一定要pdf
jpg都可以upload
直接電話print screen再upload上去就得
點解你唔直接去問
Invalid name on report and/or lab number entered. Please re-enter.
(your account will be locked if you have entered your name on report and/or lab number incorrectly for three consecutive times.)
輸入的客戶姓名或報告編號不正確,請重新輸入。
(如閣下連續三次輸入不正確,系統將會暫停服務。)

M記咩事
明明無打錯任何野
覆咗你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞