日本入境PCR / Visit Japan (5) 睇完#1 先再問

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
唔好意思想問下有條黃邊係唔係正常,印象中12月果時好似唔係咁

想問到時會check你正本針紙,但我針紙佢print出來係黑白,因為係診所打,有無人都係黑白,係唔係唔會有問題?我係坐hk express
想問NPS同NS其實有咩分別?
聽我撩鼻嘅姑娘講NPS支棒幼身軟啲,會隊入6cm(唔知邊度開始計6cm,因為我打斷佢話係NS),NS支棒粗身硬嘅,求其係個鼻撩兩秒收工
頭先6,7點係M記撩完
岩岩收到sms話陰性
但上M記個網又未出result
但政府個個網就有result
其實係咪同一樣野黎都可以當檢測結果上傳
想問下依家返香港最新係咪咩都唔洗做?
定 都係要24hrs前 RAT upload上網填表?
想問p記普通果款話24小時內出result係咪咪包埋份report 定淨係出sms only?
免費檢測淨係出SMS,要包膠要俾錢。
差少少奶嘢
P記口水上門收件要留意
我係揀0930-1300收件
Report上面個採樣時間係自動set咗做收件嗰朝嘅9點
如果本身搭嗰班機係朝早9點後
最好遲一日先收件
唔係嘅話會超過72小時
做p記24小時嗰隻就黎24小時都未有聲氣好緊張
夠鐘先會有
唔該巴打

呢兩個其實使唔使填
日媒:日本考慮放寬對中國旅客入境防疫措施

https://www.hk01.com/article/862401?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
https://bit.ly/NowE_HK012023

希望呢個post 早日變歷史
利申 下星期尾飛 未齊三jump
一個黃色 一個藍色
你唔預先填, 可以選擇去到填紙~
講緊中國旅客喎~
冇提到香港旅客會取消所有入境限制~
我估都係放寬到同其他旅客一樣都要打3針先唔洗PCR
雖然都似係
都係避唔倒屌鼻 / 打針
新城市出面個檢測有冇人試過? 我爬過文又好似無乜人講過
相達生物科技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞