曼谷旅遊討論區(7)

986 回覆
2 Like 5 Dislike
我都差d驚去左kk
我仲要自己一個旅行
兜路姐應該
人哋架車有名有姓,做犯法嘢會唔會用呢啲方法啊?!況且人哋KK園返工有公司車,點會隨便擄人上車啊?!
上面咪講咗佢話果條路係快少少,所以先無跟,咁我都知Grab 同 uber 個導航係廢。

你覺得如果你處於當下果個情況,我會選擇乜都唔做信Grab定係踢咗座位?
上年凌晨call Grab去酒店我都係大概知去緊酒店方向就算,其他無理太多.
如果當下情況我或者都會好似你咁做嘅.
superrich綠色總店
想問下,Emirates 到曼谷已經11點半
機場仲有冇找換店未關

想係機場唱少少先,當晚酒店唔近商場,第日又包車去動物園

到埋Klook book左個包車動物園,留左酒店地址同電話,係唔係要到早一日先會有人通知??
有無咩曼谷平酒店推薦
暫時睇中jasmine resort
superrich通常收11 咁夜得返機場找換店 rate就差d 唔介意可以唱少少 第日出市區先唱多d 再唔係其實hk唱定幾舊水去都得
想問點解我hungry hub搵唔到copper 去訂位
佢地裝修中
關於這個群組
私人
只有成員可以查看群組成員名單和他們發佈的帖子。
公開顯示
所有人都能找到這個群組。
泰國
可能包含被標示的內容
管理員可能允許部分帖子和回應顯示於群組,即使這些內容被 Facebook 的系統標示也一樣。 了解詳情
搭單問下
有冇人試過去泰國玩浮潛?
想問下book saferi 動物園
之後試過book klook 個D包車去 其實ok (上次3個人)
今次多左一個人 佢唔比book 私車家一定要book 8人van 仔
想問有冇邊到可以book SUV or 靚D私家車入埋園參觀一條龍
cooper係咪已經訂唔到想訂5月
openrice話裝修中。
除左goji 想問下仲有冇其他岩一家大細buffet 推介
想問下去30日
有無咩電話卡推薦? 係唔係主要都係深水埗買
你要買嘅話旺角附近或者去先達都有,一係買plan.唔差得幾多!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞