[工程] 今時今日仲有邊幾間Main Con做得過?(5)

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
做完可以叉他
依家做到2030,夠晒年資
managment 同design 難題夠晒料做
師兄識啲嘢
聯合醫院應該可以做過世
https://m.youtube.com/watch?fbclid=PAAaZFE-WPEdSq8fqeYM0XNpXWJ67iansStev3Hzb4_uyzAV4TNV5EyueJgmY&v=c5ehGDWFb7c&feature=youtu.be

各位fg或者做緊工程嘅巴絲係唔係成日起連登聽人講話做工程好辛苦,冇生活呢

事實唔係咁架,你地睇下地盤都有健身室,返工輕輕鬆鬆食埋個早餐先開工,work Iife balance,係唔係好正呢

另外,連登仔成日話工程亂咁黎,d design廢,技術落後,你地睇下條片,起樓已經可以對住d 3D Model 黎起,你話勁唔勁先

香港工程一早唔係連登仔所講嘅咁差,係某d別有用心嘅人想人轉行所以先咁講

新一年,我風間巴祝各位fg成功入行做香港工程師,做緊嘅就祝你地有更多料去考牌,升職加人工
邊間都差唔多
出面好旺,周圍唔夠人。大家轉工叫高d
興勝?
協興
我聖誕前send cv去各大判都無回音,電話都無個
份料唔靚?
普普通通囉
但連電話都無個,個job ad就係咁reloop
唔夠人≠請人
咁都唔係個個都請嘅,始終都要睇返你有冇實力
請完又壓價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞