[工程] 今時今日仲有邊幾間Main Con做得過?(5)

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
若果係 法國佬 Baxxx,
係有專門技術既Subcon,但公司好有規模,不過少D綜合地基項目咁做
呢間?
https://hk.jobsdb.com/hk/en/job/assistant-engineer-%E5%8A%A9%E7%90%86%E5%B7%A5%E7%A8%8B%E5%B8%AB-100003010124928?jobId=jobsdb-hk-job-100003010124928

如果冇經驗出份數上自己名都幾危險
force analysis 首先做啱又要有機械同CIVIL底
其實佢算唔算main con
做呢間難唔難轉去金門等大宗師到
Baxxx有做Main Con,
不過,對比另外兩家,項目規模唔大,同埋量唔多(你當一年維持兩三單左右)
apm都有唔洗上人工島嘅team嘅
點解寶嘉可以即日出OFFER
外國公司爽手D

瑞安要幾耐
即日出offer 多數都係好岩,同時又可能你個性價比 比其他candidate 高,即可能underpay. 利申中過伏
價錢問過其他同學都差唔多(剛PT graduate,收今年fresh graduate價)但高過以前份工好多知道份工都幾有難度,想借今次機會克服佢轉下型。
咁應該ok,加油
金門hr做野不嬲慢! 我之前等咗差唔多兩個禮拜
我即日收OFFER咁濟仲約埋簽約日期咪好快
我個陣等到以為佢唔請我
上呢d main con簽約除左按指示帶指定文件同個人之外,
仲有咩野要注意
冇😂 帶個人去就ok
帶支水

講好撚耐
ching係3月簽約?
YES,
巴打in左幾多間?
冇啦,呢個應最好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞