[工程] 今時今日仲有邊幾間Main Con做得過?(5)

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
大佬 你知唔知要9月起貨 我IN過 佢叫我準備好係島過夜
我: 你都ON9
做野快手d咪唔洗ot囉

比d心機啦
3310?
我收到interview
巴打知唔知咩team要人?
All
呢間野連公司總部寫字樓個reception啲人都西到爆
仲要對自己同事 不知所謂
咁似乎係一個大伏
唔算 出手幾高下 出面比唔到呢個數
3跑宜家係咪好大獲?
聽聞aa都好多人走
見到3跑project,無論aa, consultant, contractor都係咁請人
好多野要2024剪彩 但似乎所有野停濟不前 各方面都有責任啦 但AA責任好大 佢行果套NEC根本唔Work 貪平 想將Run Project個權攞係自己度 但又唔想咩飛 咩都搵Consultant advice 咁樣冇意思 直接判比Consultant做好過
AA成班垃圾 做中間人邊個唔識? Pls advice ? pls 你老母咩 冇左AA班垃圾PE 工程一定快好撚多 起碼指示清楚明白 Consultant同Contractor夾好就得 而家三家一齊夾 好多野枱底傾唔撚到 行NEC唔係問題 AA只岩做Client角色 Project Manager 比返Consultant 你話RSS編制人多 貴 咪係現有SSP編制上加人囉 而家大大個盤 屌你老母 2個T3 AA啲Supervior又垃圾
總結 辣殺
叫高啲價呀嗎
一個fg 都24、25k,你話晒有啲地盤經驗都無30k以上,簡直當你水魚啦
咁但係你當時expected salary 無寫多少少咩
新記即係講緊新輝?
黎緊我都想apply新輝
唔知新輝面試係咪全英文interview 問啲野難唔難 係咪有好多round in
有無師兄in過
雖然都係等人地打黎叫到面試先再諗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞