[工程] 今時今日仲有邊幾間Main Con做得過?(5)

1001 回覆
0 Like 38 Dislike
見唔見得成?
見晒三份有一份即日出左offer#513左右有講

上去sign contract填form果陣見HR評分份form有3rd interview嘅格癡撚線
好彩自己只需見1次take offer,同真freshgradute group discuss我一定死9緊

自己真好彩jobsdb亂9send 都比agent配到理想嘅工(指近屋企人工ok)
見咩位? 金城underpay 多
見咩位唔講啦,佢最近最好小位請人
但係我見佢見工,好似考狀元咁樣
人工underpay 高層又閪 齋識屌人
金城都係做CLP嘅野吧
各位師兄 今時今日FG黎講 金門定協興
可惜只搞civil
有無 巴 / 絲 返緊 3跑 3310 ?
有乜野要注意? 可以提點下 , 就快要上島賣豬仔
你去in係見邊個?
好似係 叫 楊總
直接見阿公就冇啦?唔洗見其他人?
而家科文係咪好高人工
工程就算吧啦,開jobs DB睇已經少咗好多公司請人,行出街都比啲女歧視
咪又係個幾間,就算入到去都係執屎,啲盤獲到仆街,轉頭咪又係走
返八放六
大多五日半,長短週
HR 電話問少少野,就約時間簽約
美其名五天工作,到你keep住真係返五日,就會比老闆屌。係啊,星期六有補水,但有錢都唔想賺,我想休息啊
阿大唔走無得走
Dream Girl預備軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞