[KPOP] K-POP 2023討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
支那人死清光啦
屈到以為咪嘴
Lm
聽依首推介合埋眼聽,帶埋headphones
一個字,
話說琴晚一口氣 夢到4個New Jeans成員,不過有啲細節唔記得。

首先最記得係Haerin

個夢係係一個地方叫科普,去機場回國之前,突然有個好似經理人黎,問我攞本passport 去搞手續。

咁正當我坐緊Taxi去機場時候呢(我坐後坐),個Taxi driver 又問我攞本passport 睇下。但因為個下冇passport 係手,所以只好比身份証比佢,跟手佢話okok。

再跟手taxi driver 轉去佢正後方(我左邊),原來Haerin💝一直同我同車

Driver一樣問佢推攞 passport 睇。佢睇完本passport 之後,Driver個表情有啲開心。

佢向Haerin💘問咗句:‘’我好邊係邊到見過你,你好似好出夠名‘’
我插話講:‘’係呀。佢好似貓,新一代好多人都鍾意佢。我都好鍾意佢。‘’(講個時冇壓力,好似識佢好耐咁)

Haerin💝聽住之後心花怒放,對住我笑得勁開心。
佢真係好正,我好佢
可惜係夢入面Haerin💗冇講過野

之後到站,經理人黎到比返本passport 我,跟手就醒咗屙夜尿。

第二個夢見到Hanni💖/Danielle❤️‍🔥/Minji💗,個夢唔係好記得。不過佢地著住Ditto啲校服。

我同佢地同班,大家小息吹水好正常。正當我同Danielle同Minji💖默默針細聲講大聲笑時,Hanni💖應該係呷醋

佢突然鬧我,跟著攞起張凳掉過嚟。
嚇撚到我講唔到野,好采冇瀨尿。跟住就醒左。

幾上真係夢黎,冇吹水

Minji❤️‍🔥愛我
Danielle💖愛我
Hanni💗愛我
Haerin💝愛我

我愛💗New Jeans

有實力真唱
有冇IVE對比下
我都想
我老婆黎,勁可愛

以前2000年代香港歌手/音樂係唔係全亞洲最差?

https://lih.kg/3278508

大家有冇補充?
one of the fastest ones, it was so fast, only what? Three seconds.
Born pink record: the fastest wave, here in hong kong, love 'em

kam到, 佢講完應該想揾窿捐
+2細細圓圓又早洩支那琦夠唔夠食?
Key

最攪笑有次薑丹上驚六,成晚比Key操控(佢地講笑)
世首美回家了

英妹哭個時幾正
Hyein❤️:屌你老母!
發夢呀,我都想見到Hyein💖。可惜見唔到佢
屌我都想講
個陣佢未紅上roommate係咁強調自己852
個格又刷鞋 成日懶係同啲前輩熟
而家成日認自己係中國人諗起都嘔心

瑜仔叫咗我今年去台南過年同見家長
我發夢見到gigi空降踢走haerin係nj出道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞