[KPOP] K-POP 2023討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
NJ 咁唔比面 英妹最後一集都唔到
For for for give give give give give give
For for for give give give give
For for for give give give give give give
Forgive! Forgive! Forgive! Forgive!
🤟🏻😜
白知憲做雞都冇男idol要
以為偽娘
車汪靚到咁illegal得唔得架 想引人犯罪?
cb前成日俾人撞到? 係咪pr技倆嚟
Hybe pr:我好像叒偶遇到lesex
佢啲fans主要上b站睇
Chuu 呢?
著名愛豆出身的rapper疑似逃兵役被拘留
12日,據韓媒報道:"因涉嫌逃避兵役而被拘留的中間人團伙指定了首爾某大型醫院的神經科醫生,經確認,在向委託人介紹後還代替進行了預約診療。某著名愛豆rapper也是顧客。"
據悉,該rapper在去年5月以入伍為由而從知名綜藝節目中下車,同年9月回歸。之後在10月以'健康原因'而作為社會服務要員入伍。
媒體雖然聯繫了該Rapper的所屬公司,但未能聯繫上。

RAVI
都食得幾偏
呢單野之前已經有體育界人士出事
話係簽約收錢幫佢地搵醫生 醫生會根據各個情況出證明
譬如曾經突然間暈過 就幫佢寫有癲癇症
結果判為4級 唔適合做普通兵
睇黎呢個都係同一方法
原來中間出過嚟
牛高馬大逃兵役
有啲似麗英...
5月已經下車 拖到10月先入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞