[KPOP] K-POP 2023討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike

傳銷陷阱?
整型醫師公認女生最嚮往臉孔TOP 1!「臉蛋天才 漫撕女 地球軟糖 奇蹟本身 人間輝夜姬 櫻花心動」內枝利永

導哥小心俾人捉入精神病院
She is watching you
導哥又主持正義
大公司一出道就可以買playlist,
E家衝到14M listeners
細公司點夠你玩...
唔怪之得之前受訪問 答有預想到咁好成績
暴發戶+前SM營銷及傳銷總監 完美嘅成功方程式 已經唔駛其他嘢

460 playlist再加pop up ad
好擔心導哥
暴發戶HYBE係咁㗎喇 做佢旗下嘅藝人fans真係喊三聲
呢排做嘅仆街嘢仲有走去用bighit music個名去youtube copyright strike 17 N年前啲演唱會fancam 搞到好幾個好多年回憶嘅channel就咁冇咗 人地幾百條fancam裏面除咗演唱會仲有fansign 普通行程 一日之內冇曬
其他公司最多咪claim個音樂版權 N年前啲演唱會畀人留回憶都唔得 真心想知佢地癲夠未
melon呢460個playlist係咪好似spotify咁
係官方recommend?
正如我之前所講
真係好多spotify playlist都見到佢哋
黃明志ig用廣東話屌某藝人疑似強姦
https://lih.kg/3278313
王+2
你後面五點開show 五點半先落機段野我都認同你,但冇企位係因為香港政府啲防疫條例,你見2019 年blackpink嚟香港都有企位, 我都想有企位,有企位啲aia vip 啲人應該唔會肯企兩粒鐘睇show, 會死返去上面坐
其實香港人都真係矜貴
防疫當你冇得揀,但見到好多求飛嘅講到自己幾咁想去但冇連位就唔要,冇同路人都要搵人陪佢去,變咗在場有一半唔係小朋友就係路人or打卡
真係hard core fans嘅搶到一張飛都去啦,同friend坐唔同區又有咩所謂
咁鍾意合家歡去睇演唱會咪就喺度助長啲黃牛囉,抵死俾人當atm啦
所以話香港場hype唔起都唔係冇原因
外國場有晒升降臺煙火鋼管多花臣,香港完場未死當𢴇返條命
先不論bp值唔值得睇,但香港演唱會就肯定唔值
其實有D海外場都好垃圾
不過香港真係再垃圾D
直#油
新歌牙
假相
真相
有4個我老婆💗黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞