[KPOP] K-POP 2023討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
尊重吓好喎
傻閪
有團唔見咗 係咪過咗氣
[📊| @NewJeans_ADOR joins BLACKPINK and BTS as the only K-Pop Groups to reach the Top 15 of Global Spotify Weekly Chart.
Lm
班vip 4點入場,等差唔多兩個鐘先見到人,仲要唔計本身已經提前幾個鐘去霸位
bp真係當香港fans係提款機
井多少少
應該唔會揾jype呀?
今年香港場都冇企位,提早幾個鐘霸咩位?
撚知咩
買前排坐喺度睇concert真係好有氣氛
所以唔係好明你講咩, 你話有企位都有提早幾個鐘霸位嘅價值,但而家全坐位就提早幾個鐘都冇撚用
我以為有企位,而且好多都會提早去買merch
啲粉絲仲要講到bp啲concert幾有氣氛,坐喺度睇講乜撚嘢氣氛
咁買咗vip點都唔會遲過5點入場啦,啫係個個要白等9個字
更加唔好講自己唯一嘅彩排都可以當商品賣
呢位會然眾所鳩知係講嘢唔經大腦同唔洗證據
唔建議你繼續覆
覺唔覺得香港班K-pop狗有份累到樂壇敗壞?

https://lih.kg/3271666

___俾你搵到證據仲得了?!
好百搭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞