[KPOP] K-POP 2023討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
New Jeans警衛員應對粉絲的方法:不用身體擋,照相時閃強光,使其照片曝光掉
https://share.api.weibo.cn/share/361329029%2C4857764125610270.html
開心大發現
站姐想話幫手影下相都叫狂熱
BP個重點唔係聽技巧,唔係聽歌喉
而係聽BP本身嘅國際視野、BP本身嘅想法
BP唔係歌手,而係藝術家
《Pink Vernom》其實唔係一首歌,而係一件藝術品
就好比一幅名畫,BP以愛做畫布,以和平作顏料
以自身為畫筆,親手完成呢一件曠古爍今嘅名作
外國嗰啲都有企位,唔睇又點知香港人咁矜貴個個都要坐
最慘係買前排如果前面條友舉牌就成場乜都唔洗睇,3000蚊聽“氣氛”好撚抵
本身五點開場但差唔多五點半先落機又慢條斯理咁都真係幾尊重粉絲
如果係外國開show點敢遲到,驚死唔會俾啲傳媒唱通街
成萬蚊買一場香港不如飛去泰國睇兩場,氣氛又好啲仲有錢剩去玩
外國啲飛想賣都賣唔晒,但香港人個個都bandwagon咁黃牛都要買,唔係水魚係咩?
小朋友啲錢真係好易呃
Kura🌸😭😭
希望唔好再叫Lisa 老師去中国
暴發户係咁串
https://youtu.be/EhDuQUR8ASg
首歌出咗兩禮拜key又掌握曬
其實你係咪想同我爭做香港首席gi粉
邊敢同你爭
概念馬 美麗在線?
柱延哥哥生日快樂啾咪啾咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞