初一應該返男家定女家

705 回覆
4199 Like 261 Dislike
係㗎 生仔唔係大撚晒 你咁樣同你老母講啦
咁鍾意面子 返工辛苦又但又唔見得你幾有成就 真係辛苦晒你
你全家早日早登極樂 咁你就唔使再咁辛苦啦
係重點啵
結左婚就老憑同對方屋企人熟咩
去自己屋企人度如果d長輩撚個B自己都可以出聲屌
去對方屋企點搞阿
晏晝男家 夜晚女家
出年掉返轉輪流唔駛爭
上下午
邊度有長背去邊度

以前係
典型比人講中就發爛渣 祝你現實生活快樂美滿
嗰個係B,唔係小朋友
湊個B 去同湊個小朋友去唔同好多
B 要定時定侯飲奶換片瞓覺
喺男家佢哋會有幾體諒同幫手?你就玩得開心,我就自己推bb 車拎一大堆嘢去畀你哋玩埋我自己。
何況而家大陸又咁樣,仲個個埋去摸幾摸,有啲pk 冇咩衛生意識,女家都話對咗咁多年我可以say no, 男家可以咁咩?

錫唔係問題。過多2,3年先。

Be realistic
佢嗰個仔頂多一歲
我唔知你做人父母未
一歲邊識分邊個係姨媽姑爹邊會想去
男女家一齊去你屋企未得
都係個句 我唔想同男家熟 但我想自己小朋友多d人錫

除非男家衰到對我小朋友唔好 咁我就真係慳番啖氣

做人老母係咁架啦

唔好講話男家都叫做親戚 如果自己小朋友同某個同學仔fd, 都會因為咁,同埋人地老母做fd, 為ga, 都係為左小朋友多d機會,同自己好朋友出街
唔睇都唔知連登咁撚多中國人
清你都係睇清楚先啦
樓主話個b 今年出世,我當佢口誤,係舊年
頂多得1歲

你問下你老婆會唔會一個人咁樣帶個一歲b 去你老母度畀人玩足全日,仲要而家大陸咁多變種?
唔慶祝農曆新年,一年只有一個新年 - 1月1日
咪係,農曆新年有咩好慶祝
如果嗰班人因為個B初一唔去就唔錫個B
咁會錫極有限啦
再講真,真係錫個B既呢d時勢都會主動叫BB唔好周圍出街
係咁話想小朋友多人錫
到底有幾錫呢
輪流咪得,呢d 所謂 "儀式感" "應節" 真心好撚無謂
男既跟阿爸,女既跟阿媽。

咁男既姓就可以用嚟追蹤Y染色體,女既就可以追蹤線粒體基因, perfect!!
留係屋企

周圍都係菌拎個B出街就係滿足d姨媽姑姐撚B既心
我係上面咪覆左你認同左兩邊都唔去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞