三國志 · 戰略版 (80)- 登入送橙將!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
接無問題,到時佢地實要工作室幫手控
出錢去買間工作室,再睇佢地D時間,佔先機
到時玩鬥錢多囉
我唔信佢地多錢過陸服幫癲佬
三國卡卡西-尊打高紅
隨時工作室收錢做無間道
以我所知,大陸服直頭指揮幹部係收月薪打工咁
仲有晒財務報表,點樣同佢地鬥
所以先話佢地會用棄GAME黎再次迫官方
一係就用其他籍口話怕人地好似韓仔咁躺平唔打
邊個估到陷阱盾帶火
我覺得下季63未必會咁好過
而家個朵臭到咁
以後挑戰服應該有三股勢力
63聯軍
反63聯軍
求奶63聯軍
覺得下季63未必會咁好過
而家個朵臭到咁
以後挑戰服應該有三股勢力
63聯軍-》魏
反63聯軍-》白卡蜀
求奶63聯軍-》25權
反63聯軍實係0 你見咁多挑戰服都強強聯手就知
準確黎講係
63兒子
砲灰
反63聯軍會多人過奶咩
應該係
63晴媽
奶63晴媽既男優
無得奶63晴媽既汁男
睇完d 理由又係爭城爭地爭輸左
你地連登班人都幾搞笑 打輸咪打輸,打online game唔夠對面課得多同肝就輸架啦,搵咁多藉口做咩

打三戰有咩反水唔反水,官方又無分陣營,季初有共同敵人就一定要共同到季尾? 之前都有巴打講麥寮同威爾由開季比俠打到仆街,當戰功提款機咁不斷抽插;依家你樂天都落埋匪,仲要麥寮日日撞俠98? 撞完連個州府割據都無,人地想搵新盟友無可厚非wo

你試下壓住俠黎打,屈左俠係出生洲瘋狂抽插,仲有無人會反水? 無。

講到底就係S3之後每季俠都係壓住對手黎打,唔計官方分陣營果幾季,每季對手打輸就係要搵戰犯/搵失敗既藉口

我地俠係S1就試過比人打返出生洲,對手會為mycard反水咩? 咪玩啦。 都市傳說黎。

你唔夠人課得勁又唔夠人肝,輸比63服最強天團係正常,非戰之罪。有邊個盟就算1打1可以贏到俠?

打機就打機啦,輸到咁bitter為乜呢
屌你老母
愈講愈衰
唔出聲好過
分唔到係曲線定真心
其實真係好好笑,平時番工都已經要睇人面色,番到屋企打個機都係要睇人面色,又要奶又盛
班樂天白卡仔收皮啦
我都分唔到
但都有浸真心膠味
雖然我討厭俠
但係上面條友似反串多過63既人

今季9001 最多花生
季季都係
第一段已經錯到仆街
據我睇番黎既情報,俠果邊600人跟本贏唔到霸業
打左1/3季就拉左兩個盟反水,跟住而家話自己贏左

希望你係假膠啦
上季剩係得強強聯手,另一邊唔知係咪躺曬
都無咩花生
600打1400 打唔贏打到變1000打1000
打機打到咁撚7為乜呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞