三國志 · 戰略版 (80)- 登入送橙將!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
中左一萬金珠 咩都唔驚了
我都中過
OK,只係建議樂天遠離威,其他人唔想係鎂光燈下就遠離麥寮,同ser 都唔好
經呢一役都唔駛你擔心 大家會有備註
呢層你唔洗擔心 下季大把盟招呼麥寮
點知你地點個會唔玩
你之前話邊個對你唔好就反水,點知原來俠都侮辱性滿分
笑撚死
防匪,贏家落匪做乜
係咪get唔到呀??

匪軍係果個時間點係敵對?
你地啲人你你世頻話剿匪姐

人地放你24小時起到橋 知咩事啦
營名都係刷刷刷 仲係到扮弱智

卡到唔到你手都幾可憐
岩呀,佢哋竟然冇喺世頻屌我地,有D意料之外
佢地班官好小氣喎 邊個對佢地唔尊重就開佢拖
PS(晴媽除外,侮辱下都無所謂啦)
請用mycard瘋狂侮辱我
講真呢位巴打的確夠真誠亦都感受到你對麥寮既歸屬感
但由你既講來龍去脈已經可以肯定
麥寮就係前面講入紙申請未批
因為人地要600打1400
但一到幾時唔夠力就加落去既棋子

而你地指揮就由頭到已玩緊默契波
下面班戰友幾多識睇已經心領神會
或好似你咁到而家都未點得明既就慘d
掛住反水盟呢個朵去到後面賽季都只可以做邊緣人
匪係第三方勢力,我地人仲問係忠定奸…識你老鼠咩

起度橋剩係用幾粒鐘刷,我真唔明

可以點
其實你知道點玩咪架…
笑左 第三方勢力
人地問你拎機票去打俠仲話識你老鼠
你真傻定戇鳩
其實你係咪假膠泥 笑死我
師兄呀,對佢地兩年了,獨吞最不能接受,做開邊緣人wfc
起橋要24小時得500血..仲要你打既係俠,
唔係垃圾盟呀,比你起果下已經夾左啦呀哥,
麥寮今日比匪輕鬆打爆關口,你果個爛鬼橋,
俠用腳指尾都推爛la仲那有橋呀,仲係到話頂俠辛苦,
你點洗都唔會白嫁啦,反水投敵做25咪做25,
最緊要有mycard收,冇既就真心傻仔啦
其實反水味反水 每季都一定發生
但你地反水果下想拎埋貞節牌坊先搞笑
S10啦呀元老好似第一季玩咁

廢柴先要解釋
直接打
咁你就慘啦
另一位巴打已經袋袋平安
係囉,反正你地都自認農夫盟又fking care個割據,想打個d落匪打咪得囉,又可以爭下排名,係要走去奶63俾人搵位入,管理個d真係得收左錢同重度智障兩個原因
元老拎唔到my card嬲嬲豬?
慘 元老都冇my card
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞