三國志 · 戰略版 (80)- 登入送橙將!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你班友都癲喎
打到你口中講咁劣勢仲要係咩布防無做情況下要換守襄陽 仲要卡好晒城位橋位 仲要同俠停戰刷戰功
而家仲敢話人唔信你?
其實講自己季前入左紙申請,季中睛媽終於批左啦,想玩得輕鬆d打多兩塊銅,輕輕鬆鬆完季仲好
咁你唔清楚又會出黎洗?
唔好吊咁大力 廢事比人屈我地係白卡
好那好笑 是非黑白調轉晒返講仲要扮慘
用返三條一巴打呢句例子
拎襄陽果下就好似

而家傾買樓要用我名買
對方答話決定婚姻先計畫啦
就變左對方唔相信我
咁我即刻先下手為強綠左佢先一樣
官員話卡城係防匪,去到要攻襄陽,大約係12小時內發生既事。

D人話刷戰功實際係我地真係以位230隊可以守到,但係俠12小時內已經全清,佢地仲要特登留橋引我地送戰功,侮辱性滿分,三小時內基本上冇人再守橋彩佢地,你話刷?一兩隊駐守比人撞走都叫刷?營名方面,俠角度睇真係可以話係刷。又係侮辱性極強。

其實我都想知有冇my card ,認真,要另一位麥巴打聽下,我要一個答案。
其實隨時佢都唔知三眼巴係咩名
兩個字
似足西女人扮慘扮苦主S10啦咪當人傻啦
1. 官員話卡城係防匪已經係搞笑
2. 你起到條橋都係搞笑
3. 仲係到扮冇卡又係搞笑
防匪?
咁你官員透露左佢地已經奶緊啦

定你玩左9季都仲未知點玩
63贏硬嘅情況下,下匪嘅只有白卡軍
防匪即係防白卡?
一面倒嘅情況下,正常係贏家卡橋防輸家嗰面匪
我地落匪都有好多經驗,真係有用(for大地圖,後面服比較少匪)

其實好正常…我地比人封實,起條橋都係試下,刷都刷耐D啦下嘛,一粒鐘都冇喎。要刷又要同盟我唔明。

冇卡唔信冇計
防匪? 本身敵對盟有落匪咩
救命 打到而家俾人吹笛咁吹周圍打
仲未知自己企係邊一邊
你打侮辱性滿分
但你地最後同盟左,咩感受
唔係無 落唔到你度姐
樂天有咩問題?幾有風骨 我欣賞樂天啵
搞下gag啫,樂天都侮辱性滿分,如果我哋落匪樂天係咪即刻唔玩轉ser
到時就會講第二樣
其實唔洗解釋咁多 反水咪反水
多數愈解釋愈衰 留低一句唔鐘意你地咪打可能仲好
可能係真,佢哋獨吞即刻quit 盟,真係有大份分就當我柒,認我是狗。
支持魯芬不過你都係要俾連登仔圍剿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞