三國志 · 戰略版 (80)- 登入送橙將!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你唔信係咪你食左佢
好多排骨仔尊意小鴿子呢類
https://youtu.be/veFHIkMycOk
強大如牛絲都攪唔掂
得呢組最後希望
百貨應百客
樂天根本跟車太貼,威盟唔荒係好人。

成班樂天好似黑社會,落咗匪仲要跟佢劇本打?講到要認佢做大佬咁。(聽講之前佢地豪言200 匪打全部,又點反水)

未落匪前就加油加油,落匪後就話山道刷戰功反水,大佬,邊有人會同滿紅刷戰功?信都on 9. LoL

又話麥寮廢,唔係紅盟廢就九成架啦,有話人垃圾扛滿紅好好笑,如果我係BBq 盟,朝九盟,心都淡啦⋯⋯冇問題嘅,講出嚟唔大器囉。

至於my card ,真係冇實質證據,至少我冇收過。
之前麥寮巴個玉璧可能真係盟主自己拎出嚟比人遷城,因為上季開始已經有官員自己鼓勵成員,因為之前七季從來冇金錢獎勵,最多講下笑。

至於盟主篇野用意係咩,麥寮人大家都心知肚明。只可以講,佢企出嚟做醜人。

之前麥寮巴嘅證據,我初時都好shock 。
我已經知佢邊個,放心我唔會督佢出黎,因為麥寮人通常犯咩錯,最後都會獲得原諒。
嗰位麥寮巴係中途賽季加入。

勸巴打們世頻屌還屌,輕手D,殺敵1000,自損800。

利申:麥寮元老
中間換甘仔
有冇得諗、打滿寵、甘仔反唔反到?
Hello 反水元老
88比人打到落匪
明明105同之前s8比已經走咗好多勁人
唔好講跟咩人地劇本
你自己本身係揀左同晴媽打,你而家反水唔係想要連登巴打認同你呀
人地本身唔要你,劣勢先黎搵你,反水都反得唔好睇啦

至於mycard,我無係三國post見過你,我信三眼巴打多過你啦
反水理由通常都好冠冕堂皇,但往往都係站不住腳
理由黎黎去去都係嗰幾個,不爽下季遇見咪開打
輸贏最多咪一季嘅事,反水個朵就跟一世
你地以後都要背負住反水盟呢個朵架啦
花生又黎啦
點解要你地原諒佢 佢都無犯錯
第一
你講得岩無人會同滿紅刷戰功,但滿紅可以係你地身上賺經驗上50,同買大量資源。講得刷明顯你高估左自己。

第二
如果你有見到麥盟同俠接戰帳篷可以清楚了解到你地係輸送養分俾俠班滿紅升50lv。
以你地呢一日表現出黎既戰力正常高戰盟唔駛24個鐘就平推,開季果十幾廿日話自己扛俠只不過係你班細一相情願,實情係麥盟指揮果位已經同俠打緊默契波。

第三
果位麥巴提供證據出黎並無做錯,唔明你做咩講到佢殺人放火咁要人原諒

第四
你以元老自居 但明顯對麥盟指揮做既野有咩牽連效果完全唔明咁 扮傻仔洗唔甩你地盟反水呢個污點
唔收錢都要反水
睇黎威盟真係好惡
係咪跟車太貼就無人知
幾季前嘅野攞出嚟講真係人唔笑狗都吠
S10淨係見到麥尞同大叔係反骨背刺25仔
That’s the fact
定你想話因為前幾季威盟反水所以麥尞今季反水無問題
On9理論 腦子有洞
希望你唔好搞錯重點。

第一,開季係偉大既俠大大話揀好600,其他唔要,想試下600打1400體驗遊戲,及後發覺霸業唔夠人手守州府,所以出手買農夫(麥寮係其中一個奶盟),笑俠大大為左贏肉9酸同埋笑你地無骨氣,有咩問題?

第二,啦啦隊200打1800從來都無屈服過,唔似得麥寮左奶右奶,點解唔可以笑鳩你地

第三,你作為麥寮人都可以分享下季初到季中打成點,明眼人都見到你地開山道對面俠啲人寫住刷戰功,先唔講俠係咪單方面當你戰功寶寶,要建一條24小時得500血既山道或橋有幾難,今季有玩既都心裡有數啦
難得你沖出黎,你咪幫手洗下白囉。我都想睇你表演架
篇文幾多mycard 唔收貨喎
當然明白,我地S1屌反水鯊魚屌到S7添,但係我地D官員好少氣㗎,唔尊重我地就反枱,就係我地外交態度,真係會攪抄…上季已經係咁對阿萬D同盟(反水鯊),講真,我哋係後面服嚟,對所謂晴媽,啦啦隊,根本有始至終冇乜仇恨喜惡。反而樂天死攪住威,仲講D咁嘅嘢,好感跌到落零。

我地好多人已經堅持咗九季,仲養著好多不活躍嘅人/仇人臥底/成日拉仇恨嘅人。段野其實想話叫我地要跟大佬,我地好多人已經堅持咗九季,之後可能要跟晴媽/含大碌鳩/上班BBQ / 老佛爺/朝九/其他前服合體,用雙眼見證最符合/不符合麥寮價值觀既強盟。官員一直為成員既利益諗

樂天落匪,可能係最好時間點,我估官員,拎州府黎試下我地係所謂同盟嘅地位係如何,結果完來係一文不值,同威盟已經從季初已經有心結。
老老實實 反水咪反水囉
做埋啲陰質野唔係問題
大埋盟都放內內號
就算你話你一開始係晴媽暗棋都無野嘅
晴媽都可以話口講600打1400係戰略 係有班on9信
麥尞大叔靜靜地捱埋呢季
下季啲人分完隊一定仲有人局住搵你地合作
而家成班衝出嚟洗白都唔知做咩 個個越洗越黑
定想做第2個垃圾毛
9001 冇個好人
當自己係邊個話合就有人收你地?
你班官為你地諗就唔會要你地咩住背刺兩個字啦
打出嚟果陣有冇用過個腦諗
連登咁多樂天,我都係收番埋先。
即係咁,你地自己都唔鐘意人反水,到你反水時俾人屌應該係預左架啦
至卡呢個時間點問人拎洲府,俾我都會拒絕,你地拎黎做測試點係咪想搞笑
不如你講下同威盟有咩心結好過
所以咪叫你屌細力D囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞