三國志 · 戰略版 (80)- 登入送橙將!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你地就巴閉啦,拎成個聯盟抗衡嘅成果做籌碼去投敵奶閪,講句人地唔尊重你就好似人地錯晒架,仲話會寬恕別人
好自我中心
係咪之前講話想踢走其他盟拎霸業果個?
講白d就蛇鼠一窩 我地就要會反水 上季就做過一次?
之後希望你地介有機會合體成功啦 咩住單咁臭既名做咩都唔易呀
講真樂天同上班同朝九,甚至威盟都無合作關係,起碼人地識得尊重同有骨氣,唔似得麥寮掠佢一塊地都好似殺左佢老豆老母咁
好似仲有老佛爺同九叔
咁最後係真係成功踢走左其他盟?
挑戰服反水炸彈

1.麒麟
2.麥寮

歡迎補充 ,唔理你有幾多理由都好 係我眼中反水盟=過街老鼠,之後預臭朵
而家都會有分組名單前拎到excel齊晒ID 咩ser
玩得反水以後條路都唔易行 俾人標籤晒
我地一開始入資州嗰陣,威盟咪入去頂住俠。
其實我哋往上發展,想快D發育同接近郡府,
重要威同我地都打城翻過車,發育太慢。

所以好似係威頂咗1-2日(唔太記得),中途我哋高戰係有幫威手打高紅,但係完全冇打勝仗嘅機會,當然有好多盟友仲食緊地補落後/貪心農夫食地(老盟問題),其他人覺得去打等於送頭,冇任何價值。威覺得我哋冇盡力,但係我地覺得自己已經幾盡力。打高紅搶個城位置好過直接硬碰。之後好似入關後2-3日威盟前線連門神全被俘,其實程媽一企係城外,冇可能救得到裹面。咁麥起咗營帳係橋左右兩邊,諗住第二日免戰完向下救威。

威盟前線被俘隔咗一晚,威門神都飛走埋。當然係世頻有話我地剩係識做農夫。其實我都明麥實力唔夠冇盡到力,前線飛走好合理,我地都好內疚。所以世頻任佢哋串。

但係門神都飛走埋好似過左我地一棟。之後大家就各自各打,威仲有時間打埋襄陽tim。

之後聽講大叔同佢地交手又係搞到大叔勁嬲。

大叔造反,我哋好意外,但係嗰陣仲偏向相信威。

只後就係大家都知嘅巴哈流出,好明顯威對我地唔信任,話會幫守江州都唔相信,亦都確信我地冇能力,佢要拎住最安全嘅襄陽做大佬話事。所以信任已經唔存在。
唔夠講就屈人係樂天
睇巴哈流出,威問你地會唔會打俠幫手守州府,你地無答喎,突然問人拎州府,仲要已經同敵人刷緊戰功
換左畀我我都會懷疑啦
繼續講 幾好笑
做咩唔講埋你地外門神秒飛走果啲
簡住劇情黎講有意思啲?
農完你所謂既1-2日先出黎打
點解人地要信你lol
我睇完之後,除左飛走門神,睇唔到威盟仲有咩得罪你
咁你地唔提出你地要江洲?
果到一早反左啦 係唔知佢地幾時開始反姐
偷襲完人打左襄陽仲係到上世頻串串貢
依家就上黎賣慘情
麥療集團 四隻字巴打之後睇路啦
我地代表唔係離開咗個group 咩,私下問?咁我真係唔清唔楚了
姐係威盟堆門神頂人,你地入關就少量支援/未盡全力,好多食地做農夫,威盟頂唔順飛走門神,看得威唔信你所以反水,明晒總之偷食出軌咩都好,你check我電話唔信我就係你唔岩
利申 我無打挑戰 純粹睇巴哈分析

麥想拎割據,威話季尾再討論,麥盟主話直接搶 之後第2日就同俠結盟

有心要反水 十萬個理由都作到比你,好明顯事前做哂準備

用平常心睇,有割據 mycard不香嗎 做咩要同全紅盟打足全季 ,但預左咁做就以後臭朵 挑戰服個個都會認得25仔盟
所以話反水無論啲理由有幾冠冕堂皇,都係站不住腳幾有道理都好,但當反水嗰下就咩道理都唔使講,背刺仔就係背刺仔
話自己係元老
貼個id 黎認識下
反水未反水
點知人地一講巴哈流出
就扮傻仔唔知
一早搭好路啦 無論比唔比洲府都係會反
比左反而慳啲力 仲話測試信任
真係笑撚到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞