2017年夏季日劇討論(2)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

呢套又有佢份

又田中圭
下集HELLO 刺猬有蒼井優

咁都唔死得,堆垃圾咁犀利

呢套又有佢份

又田中圭

老是常出現

呢套又有佢份

本日21:00〜フジテレビ「警視庁いきもの係」第4話O.Aです!そういえば先日スタジオで、たまたま別の撮影で来ていた田中圭さんとバッタリお会いしました✨東京タラレバ娘ぶりの圭さん😝🌈一緒にいきも… http://instagram.com/p/BXJ6AWiAtm-/

睇左2集數已經唔想追
派膠得黎又唔好笑

仲未開 但想睇戀戀
脳にスマホが埋められた! 個女主好正

又真係幾正嘅

又真係幾正嘅

呢套又有佢份

又田中圭

老是常出現

呢套又有佢份

又田中圭

老是常出現

到8月套伊藤君A to E又有佢
日本有傳媒近日爆出一名女星與球星嘅親密照,輯相喺六年前所拍,佢哋除咗咀嘴,仲有大膽全裸混浴嘅照片,有指將會有更激照片將會公開。傳媒並冇公開女主角身份,只係話呢位K小姐,係由美國返日發展,爸爸係經營大生意,K小姐演出過節目《直到世界的盡頭 ItteQ!》,網民都估計主角就係新版《白鳥麗子》女主角河北麻友子。

現年25歲嘅河北麻友子係透過參加2003年嘅全日本國民美少女比賽出道,擔任模特兒又有參與拍劇同電影,近日佢仲話以工作為重冇拖拍。

之不過河北麻友子過去有唔少緋聞,佢17歲時曾被指喺市川海老藏屋行出嚟,而2014年又被爆同圈外男友半同居,今次相中嘅男主角,有人就估係曾經同佢傳過緋聞嘅球星小林祐希。而呢輯大膽照o依家先被爆出嚟,相信對河北麻友子事業會有影響。
日本有傳媒近日爆出一名女星與球星嘅親密照,輯相喺六年前所拍,佢哋除咗咀嘴,仲有大膽全裸混浴嘅照片,有指將會有更激照片將會公開。傳媒並冇公開女主角身份,只係話呢位K小姐,係由美國返日發展,爸爸係經營大生意,K小姐演出過節目《直到世界的盡頭 ItteQ!》,網民都估計主角就係新版《白鳥麗子》女主角河北麻友子。

現年25歲嘅河北麻友子係透過參加2003年嘅全日本國民美少女比賽出道,擔任模特兒又有參與拍劇同電影,近日佢仲話以工作為重冇拖拍。

之不過河北麻友子過去有唔少緋聞,佢17歲時曾被指喺市川海老藏屋行出嚟,而2014年又被爆同圈外男友半同居,今次相中嘅男主角,有人就估係曾經同佢傳過緋聞嘅球星小林祐希。而呢輯大膽照o依家先被爆出嚟,相信對河北麻友子事業會有影響。

動物系食蕎麥麵果到好似同四重奏一樣
神奈小姐第2集太過日式熱血 睇到有啲打冷震

一路睇一路諗
屌你班友唔係好趕時間嘅咩
仲咁得閒講廢話

之後特登搵返牌嗰度,心諗d牌整過第二張唔得嘅咩

睇個下巴都知係佢
村上虹郎套dead stock幾好睇 適合今日咁熱去睇
tv東咁夜晚播埋D咁的野 想嚇死人咩

台日混血諧星渡邊直美,首次挑大樑主演日本電視劇,原本並不被看好,認為演技可能會讓人失望。沒想到,前天(19日)晚間在日本首集播出,居然飆出12%的收視率,還一舉擊敗了過去人氣電視劇《月薪嬌妻》,證明諧星也能有演技!

台日混血諧星渡邊直美,首次挑大樑主演日本電視劇,原本並不被看好,認為演技可能會讓人失望。沒想到,前天(19日)晚間在日本首集播出,居然飆出12%的收視率,還一舉擊敗了過去人氣電視劇《月薪嬌妻》,證明諧星也能有演技!

又真係幾正嘅

又真係幾正嘅

有咁多人讚 終於捱出頭
下集HELLO刺猬又唔係好知佢想點

又真係幾正嘅

有咁多人讚 終於捱出頭

隊長最近冇用佢個acc名講野, 即刻冇俾人燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞