2017年夏季日劇討論(2)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Items in this Shipment*
Item Quantity Shipment Unit Unit Price Total
Yuko Araki 1st Photo Book "Girl Friend" 1 3 USD33.99 USD33.99

吉高涼子又大一歲
Items in this Shipment*
Item Quantity Shipment Unit Unit Price Total
Yuko Araki 1st Photo Book "Girl Friend" 1 3 USD33.99 USD33.99

Girl Friend
睇完加穗子第二集,呢集寫到佢成個弱能兒童咁
雖然要誇張少少,但遊川和彥未免寫到過左火

第二集尾個預告

連環暴走反而好好笑

呢套成個屋企的都寫到好極端 雖然睇出黎怪怪地 不過都幾好笑
今集埋尾個pose

個pose遠睇以為搞緊野 但好warm
屌 諗住星期六咁happy就開今季啲劇黎睇
點知之前down嘅係cb1

人人個名係幾易搞錯

人人個名係幾易搞錯

個個都食左防腐劑咁睇到佢地做新仔先知自己down錯
我接受唔到要潤同直美呢對⋯⋯⋯⋯
下北澤第一集幾好睇

人人個名係幾易搞錯

再down好快姐
睇完加穗子第二集,呢集寫到佢成個弱能兒童咁
雖然要誇張少少,但遊川和彥未免寫到過左火

第二集尾個預告

連環暴走反而好好笑

呢套成個屋企的都寫到好極端 雖然睇出黎怪怪地 不過都幾好笑
今集埋尾個pose

直頭

人人個名係幾易搞錯

再down好快姐

已經down翻
舊年

人人個名係幾易搞錯

唔緊要啦~~當年CB1 都冇咁高清
小九子頭廣末涼子

本田翼細個都幾cute
武井個套又好似幾有趣,如果bilibili唔係洗太平地,我想睇番米倉個版本

武井真係好靚

竟然好評
米倉版我有

米倉涼子同武井咲真係好差遠
武井咲真係冇氣場
連劇都係
米倉版快好多

咁武井咲一向都係睇樣,唔通睇佢演技咩

sbt 佢又唔係結衣果類毒撚女神 繼續個方向好快到樽頸
舊年

舊年瘦咁多

就黎有得睇佢四眼look
舊年

舊年瘦咁多

幸福肥
睇邊套好 無哂美劇睇想睇日劇

對上一套係睇summer nude ...

對上一套係睇summer nude ...

你想睇咩類型先,愛情,攪笑,差佬
有田套野太短啦 睇完第一集都未知講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞