2017年夏季日劇討論(2)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
正孝果套幾好睇
新田真劍佑個角色好黑人憎

個頭開得唔錯

川榮李奈

想幫佢量下咩cup

yua聽日先貼

yua聽日先貼

七仔
新X優X
暫時睇左 cb3 福士果套 希妹果套 錦戶亮 窪田正孝
齋講劇情福士果套最好睇我認為
川口春奈完全can無視

川口春奈呢套係睇樣姐

今集剩係最尾先真正開始 前面佢地點愛法完全冇興趣

佢交代人物,我估川口春奈阿哥之後會挖單殺人案去報

我仲以為佢地發覺埋係後園唔穩陣 所以將條屍放埋落架車度石沉大海
正孝果套幾好睇

個頭開得唔錯

川榮李奈

想幫佢量下咩cup

宇宙膨脹
川口春奈完全can無視

川口春奈呢套係睇樣姐

我仲以為佢地發覺埋係後園唔穩陣 所以將條屍放埋落架車度石沉大海

我都以為係
https://www.facebook.com/Takana.Izakaya/photos/a.1561422600787502.1073741828.1561166044146491/1882447385351687/?type=3

野島伸司 新作!視頻網站「Hulu」推出,玉山鐵二、佐佐木希 飾演夫妻「雨が降ると君は優しい」,野島以「性嗜好障礙」病症為主題的原創劇本。描述個性認真的編輯 立木信夫(玉山),與前讀者model、現擔任老人安養中心助理的彩 結婚,而妻子因為有"Sex依存症"而與許多不特定男性有肉體關係!深愛妻子的立木因此痛苦不已...秋天配信預定,全8話。
https://www.facebook.com/Takana.Izakaya/photos/a.1561422600787502.1073741828.1561166044146491/1882447385351687/?type=3

野島伸司 新作!視頻網站「Hulu」推出,玉山鐵二、佐佐木希 飾演夫妻「雨が降ると君は優しい」,野島以「性嗜好障礙」病症為主題的原創劇本。描述個性認真的編輯 立木信夫(玉山),與前讀者model、現擔任老人安養中心助理的彩 結婚,而妻子因為有"Sex依存症"而與許多不特定男性有肉體關係!深愛妻子的立木因此痛苦不已...秋天配信預定,全8話。

假戲真做就好笑

假戲真做就好笑

乜水牙 ching

Thanks ching
唔似呢度小圈子 唔撚理人 屌你老母😒😒

騙照 都係第個新x優x正啲
過度保護的加穗子 10.8% (-0.8%)

仲有雙位數 都安心啲
正孝果套幾好睇

個頭開得唔錯

川榮李奈

想幫佢量下咩cup

宇宙膨脹

佢做完人妻仲可以做番學生妹角色

我們做了最後只可以話抵撚死 玩到過哂火
呢套都玩幾多藝人段子
翔平個頭做乜9
呢套都玩幾多藝人段子
翔平個頭做乜9

嚇到班友瀨晒屎都夠啦 唔知會點寫落去
三浦根本唔似個警察
https://youtu.be/zFjZcrlkQeQ

女優・満島ひかりが唄う!踊る! 話題のMONDO GROSSO新曲「ラビリンス」のMV舞台裏にエルが密着
呢套都玩幾多藝人段子
翔平個頭做乜9

三浦根本唔似個警察

三浦個頭真係
流浪漢咁
呢套都玩幾多藝人段子
翔平個頭做乜9

三浦根本唔似個警察

三浦個頭真係
流浪漢咁
川口春奈完全can無視

川口春奈呢套係睇樣姐

我都以為係

可能驚撈車或者發現到架車,見到條屍有另一個傷口會懷疑番佢地掛
呢套都玩幾多藝人段子
翔平個頭做乜9

三浦根本唔似個警察

三浦個頭真係
流浪漢咁

橋本環奈套野個髮型咪好地地
呢套都玩幾多藝人段子
翔平個頭做乜9

三浦根本唔似個警察

三浦個頭真係
流浪漢咁

橋本環奈套野個髮型咪好地地

一開始我唔認得翔平 係靠聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞