2017年夏季日劇討論(2)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

中間果個咁殘

素顔你識條鋼

有啲似夏帆

一樣,仲諗緊咩組合

+1 第一眼以為toda

咁又睇到唔係toda...
我第一眼睇都以為係夏帆
武姑娘清瘦左,塊臉又無歪,靚左又多左女人味

終於有套武井劇可追

終於有套武井劇可追

大家好似對呢套幾好評

終於有套武井劇可追

大家好似對呢套幾好評

D 老土配樂幾過癮
補返code ble 1,
覺得全盛時期既toda足以屌打結衣
冇人睇神奈小姐

有睇

落雨場戲都幾感人
要潤個角色咁仆街

仲要一黎就黎料
第一次咁憎聽本気呢兩個字

第一氣睇到喊
福士個套第1集我都睇左好耐
好似都就黎要棄

睇多集先算 淨係想知邊條友玩野
冇人睇神奈小姐

有睇

落雨場戲都幾感人
要潤個角色咁仆街

仲要一黎就黎料

第一氣睇到喊

有無咁正呀
我唔想睇肥婆喎

嗰時演技屌打,顏值就半斤八兩
宜家
冇人睇神奈小姐

有睇

落雨場戲都幾感人
要潤個角色咁仆街

仲要一黎就黎料

第一氣睇到喊

有無咁正呀
我唔想睇肥婆喎

我覺得肥婆做得幾好,入面肥婆著既衫化既妝都好有誠意,可能因為角色做時裝

宜家

不過講整體都係比嘉最正

隨住吉岡里帆知名度大增,佢立即成為新聞人物,連未紅時嘅緋聞都被翻炒。吉岡里帆曾參演仲間由紀惠日劇《美女與男子》,當時佢同男主角町田啟太有不少對手戲,網上一度流傳二人撻着消息。之後,吉岡里帆都被指同松坂桃李演《千年派又如何?》時戲假情真,而吉岡里帆曾透露自己冇乜拍拖經驗,有傳媒仲爆佢於4年前尚未成名時,演出舞台劇時被男拍檔又攬又錫,並顯得十分緊張,估計佢當時仲係處女之身喎!

目前,擁有F Cup上圍嘅吉岡里帆夥長瀨智也合演TBS愛情劇《對不起,我愛你》,二人扮演情侶有不少親熱戲,吉岡里帆除被長瀨瞓大脾外,新一集更上演一幕肉緊接吻戲。有指長瀨一向愛嗒女拍檔,圈中人都估計二人好快就有緋聞傳出。

宜家

咁而家演技toda繼續贏,顏值就……
隨住吉岡里帆知名度大增,佢立即成為新聞人物,連未紅時嘅緋聞都被翻炒。吉岡里帆曾參演仲間由紀惠日劇《美女與男子》,當時佢同男主角町田啟太有不少對手戲,網上一度流傳二人撻着消息。之後,吉岡里帆都被指同松坂桃李演《千年派又如何?》時戲假情真,而吉岡里帆曾透露自己冇乜拍拖經驗,有傳媒仲爆佢於4年前尚未成名時,演出舞台劇時被男拍檔又攬又錫,並顯得十分緊張,估計佢當時仲係處女之身喎!

目前,擁有F Cup上圍嘅吉岡里帆夥長瀨智也合演TBS愛情劇《對不起,我愛你》,二人扮演情侶有不少親熱戲,吉岡里帆除被長瀨瞓大脾外,新一集更上演一幕肉緊接吻戲。有指長瀨一向愛嗒女拍檔,圈中人都估計二人好快就有緋聞傳出。

台灣8月18上晝顏
冇人睇神奈小姐

有睇

落雨場戲都幾感人
要潤個角色咁仆街

仲要一黎就黎料

第一氣睇到喊

有無咁正呀
我唔想睇肥婆喎

我覺得肥婆做得幾好,入面肥婆著既衫化既妝都好有誠意,可能因為角色做時裝

我覺得渡邊直美幾好笑呀

童貞先生

有睇

落雨場戲都幾感人
要潤個角色咁仆街

仲要一黎就黎料

第一氣睇到喊

有無咁正呀
我唔想睇肥婆喎

我覺得渡邊直美幾好笑呀

之前睇番code ble 1 d宣番
佢仲係做緊遞野企係旁邊 同瘦好多
佢做白鳥美麗果排係幾好笑既 不過跳熱舞果d就不了

宜家

不過講整體都係比嘉最正

識貨 睇完第2集好想比佢瘋狂嘴炮我

宜家

不過講整體都係比嘉最正

識貨 睇完第2集好想比佢瘋狂嘴炮我

當年睇左cb1 發覺突然有個新人先係全劇最靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞