剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(239)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
無狗公女神既地方 可以試試

每朝一起身就好負
我哋都係一齊咗冇耐 一開始嗰陣佢都成日打電話俾我,同埋好多嘢講
突然之間有一個禮拜,佢話公司好忙 成日都要OT到九點幾十點 禮拜六日都要返去一日
咁我就變咗平日車佢放工
連續三個禮拜六日都冇佢出街
結果第四個禮拜六 終於有得見面,見完面之後夜晚就訊息同我講分手
佢話每日返工都好攰,只係想好好休息
冇錯 平時佢都同我講早晨,依家起身一個訊息都冇
成個生活唔同晒咁
仲要分咗手之後玩塔羅 塔羅叫我今日28號之前要追番佢
求籤就叫我農曆11月12月追番佢
之前佢話唔需要份聖誕禮物 最後我順豐寄俾佢,佢隔咗幾日最後都去咗拎
去咗上環嗰間濟公廟求到呢支 佢話有機會,但係要等時機
佢都block咗我WhatsApp,Instagram都一早Unfollow咗 唔通等時機煩住佢咩
其實做運動不嬲都係個人修行黎,有冇拍拖都係自己搵時間去做,要就人地時間一齊做就有撚排做
我自己練跑都係去街前跑,返工搵時間跑,放工去跑
運動係為自己,練到既係自己
我依家做啲嘢都唔知叫唔叫因為佢
以前成日同佢講跑步 減肥 早瞓呢3樣嘢
一直都做唔到
反而一分手就做到 去返健康生活

不過佢都唔會見到
唔覺得佢會叫佢個fd stalk 返我
咪玩啦
跑步做運動 時間呢?咪陪ex囉
減肥 你唔陪ex食飯?
早訓? 唔陪佢咪又叫唔夠陪伴 掛住做自己野囉….

我未分個時都講過一齊健康生活 但係生活習慣唔同
佢一點都唔會互相遷就 咁我可以點 我都想一齊做運動呀

比Raul 巴講起我就覺得大家都好似

Btw 依家就真係身體方面健康左
其實做運動不嬲都係個人修行黎,有冇拍拖都係自己搵時間去做,要就人地時間一齊做就有撚排
我自己練跑都係去街前跑,返工搵時間跑,放工去跑
運動係為自己,練到既係自己
其實佢係咪想你挽回?想你氹返佢

我都係 好想佢仲會搵我
巴打 早晨
可唔可以同埋我講早啲
巴打 早晨
之前塔羅過話咩嚟緊3個月都會幸福 我哋關係會繼續⋯⋯真係講經咩 所有嘢越刮越深 我哋而家越嚟越惡劣
我唔知可以點 我有苦唔知向邊個訴 啲fd個個好似覺得我好煩 咩都聽到厭晒 個ex個阿媽就成日搵我 覺得我哋仲有機 我真係覺得所有嘢都好煩好煩
你其實咁樣都好過直頭我係判咗死刑覺得搵佢係煩
比多少少關心對方啦
我都係 可能佢同其他仔傾緊了
愛你記得佢同我講早晨會有心心既柴犬
多謝
巴打 早晨
分手了
我明 想搵個人呻下都冇
d frd淨係識叫我move on 話咩有人分左手3個月又拍拖 大佬 我真係冇咁易就move on到
可唔可以唔好逼我即刻企得返起身
你又要唔要柴犬
唔洗啦 我淨係想要佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞