剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(239)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
真係點算 人都癲
啱啱分左手 做左啲我接受唔到既野 好忍痛 好痛苦 所有野一夜之間摧毀
依家要諗傷心咗2年佢都冇回頭
之後點都唔會返轉頭
諗方法塞滿自己時間
等自己冇時間再諗起佢
打機其實幾好 尤其用腦game
玩緊果陣冇咁多心機諗其他嘢
話時間沖淡唔代表中間咩都唔做就沖淡到
都要靠你自己做啲嘢先會沖淡到
連登post 成日有人回都會不停放面啦
何況你成日諗住佢
就更加唔會放低到佢
分佐手加上再轉埋工,其實而家個生活圈子更加唔會再遇到基本上一世都唔會再遇到
成日都有種人生無晒希望咁
我覺得人人情況唔同,試過夢見初戀同我講分手嗰刻,講緊已經好多年前同對佢冇晒感覺,但每次夢見都會記得嗰份傷心係點
話時間沖淡唔代表中間咩都唔做就沖淡到
巴打well said呀,之前睇書都係咁講,自己都要努力做啲野先會沖淡到,而且最終唔會冇感覺,只係可能份傷感冇咁強
成日都會諗起以前好痛苦
我都有咁諗可唔可以比我返轉頭但其實做錯事果個唔係我好頹呀真係人生好似一無所有
我覺得最終係可以做到諗返都冇咩感覺
不過係要啲時間嘅
況且我暫時睇除非做到去樓下等佢
如果唔係都冇咩機會再見得返佢
所以有時都係被逼出嚟
其實心入面我都仲好想見到佢
你都要諗下分咗幾耐
2年佢要返轉頭一早返咗
唔好俾自己得返佢一個選擇
你要俾返個選擇權自己
萬一佢真係返嚟
係你揀要唔要佢
可能真係識到第二個好啲嘅
佢返嚟都唔揀返佢呢
佢一定唔會返黎架啦,其實佢都唔係咩好人,仲有官非係身
人愈大就覺得自己好寂寞
我覺得愛過就會永遠喺心入面留咗個位置俾exs,差在程度既深淺
我諗你唔好喺樓下等佢喇,分左手就無謂做到自己咁啦
朋友俾我既建議就係擴闊自己既社交圈子、為自己訂一啲specific既目標,當真正做到自己就會吸引到想吸引既人埋身,我都努力緊
有咁諗證明唔值得為佢浪費2年識人嘅時間啦
諗返未識佢之前有咩興趣
識返多啲人就唔會再為佢傷心
未識佢之前太耐 耐到唔記得我之前成個世界都係佢無佐佢我好似無晒所有野一諗我就好驚
我依家做啲嘢都唔知叫唔叫因為佢
以前成日同佢講跑步 減肥 早瞓呢3樣嘢
一直都做唔到
反而一分手就做到 去返健康生活

不過佢都唔會見到
唔覺得佢會叫佢個fd stalk 返我
我覺得你要諗係自己而做,結果你做到啦
自己講做gym都做咗好耐,之前有另一個女仔鼓勵我想做就去做,雖然唔係每個星期都有做,但總算pick up返,我都唔會話係為人地而做,係為自己而做
你地一齊佐幾耐?分開佐幾耐呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞