[絲打入]女朋友就生日想買個袋俾佢,筆直1000

162 回覆
1 Like 54 Dislike
樓主你無野啊 $1000 畢直買到咩袋? 除左個垃圾long champ袋 仲可以買咩 你都諗好左重新買過第隻色開post黎托 女友生日都寒酸過人
不過算啦都明既 咁樣都睇得出你女友係你心目中地位係邊 平平地又周不時有折又拎出街返工都無人會理既 ted baker 啦 雖則牌子cheap cheap地但唔多人用 好似係

利申:我唔撚用ted baker既
真係好撚孤寒
得一千蚊你就唔好送袋 大家好好睇睇
要買袋就比多幾千
唔想女朋友返工比人笑唔該你自己諗下
我覺得無問題呀袋呢啲自己啱用鍾意咪得
樓主女朋友用開longchamp即係佢應該都唔係好追求名牌
Handmade禮物好有誠意心思呀

腹有詩書氣自華
自由行夠滿身名牌但係唔見得你覺得佢好高尚有品味
可能係我識既人比較純樸唔睇呢啲啦

色嘅問題
Longchamp 黑呀,藍呀果啲都唔會呀婆

撞袋撞到仆街

Longchamp 係咁咖啦 但係佢又真係百搭最唔會出事喎 先咁長青

有咩色喺young 黑藍呢啲喺百搭啫

下面果幾隻都幾young

好撚醜

我之前買左呢個M size比女朋友 不過佢唔鍾意
如果你岩可以放比你 全新無用過
https://t.me/lamcysam

How much?

撞袋撞到仆街

Longchamp 係咁咖啦 但係佢又真係百搭最唔會出事喎 先咁長青

有咩色喺young 黑藍呢啲喺百搭啫

下面果幾隻都幾young

好撚醜

我之前買左呢個M size比女朋友 不過佢唔鍾意
如果你岩可以放比你 全新無用過
https://t.me/lamcysam

How much?

加我TG慢慢傾呀巴打 深藍色全新
春袋
連登仔真係好惡

講到自己好大方,好豪咁,睇唔起平野,但樓主至少有女朋友,你地就連送既對象都無啊!!!!醒下啦毒撚
Mono3.com 睇睇。好多日本製帆布袋。
女朋友就生日,咁啱佢返工袋爛咗 紫色longchamp 大袋 畢直1000左右想送個新袋俾佢換 有咩近似嘅款可以推介

咁咪買番個longchamp比佢,穩陣之選

都喺嘅 不過老實佢舊嗰個好呀婆 有無啲young啲

色嘅問題
Longchamp 黑呀,藍呀果啲都唔會呀婆

撞袋撞到仆街

屌 幾舊水 又耐用 點掉都唔撚爛
仲想點?
屌咪講咗加筆直 仲有我都買咗啦 手足唔好追擊我ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞