[絲打入]女朋友就生日想買個袋俾佢,筆直1000

162 回覆
1 Like 54 Dislike
平日又屌人港女
拎名牌袋就屌人係雞係公廁
而家巴打問1k買手袋又比巴打屌cheap
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友
1k不如睇吓ted baker呢類牌子

巴打你講中咗 我就喺唔想太寵佢 搞到佢越嚟越貪心 不過見到咁多人話一千買唔到我只可以同荷包作對了
平日又屌人港女
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友

巴打你講中咗 我就喺唔想太寵佢 搞到佢越嚟越貪心 不過見到咁多人話一千買唔到我只可以同荷包作對了

點解依加啲生日禮物咁貴 自己同男朋友都係3至400

利申 學生
http://zozo.jp/sp/shop/colorsbyjennifersky/
Colour by Jennifer sky
多色多款容量又大 一個先4-5000 yen😂
買左三隻色返工已經好夠襯衫同裝野

都係個句啦 容易襯衫啊嘛
http://zozo.jp/sp/shop/colorsbyjennifersky/

郵購定香港有得買
平日又屌人港女
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友

點解依加啲生日禮物咁貴 自己同男朋友都係3至400

利申 學生

因為人地已經返緊工呀嘛
平日又屌人港女
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友

1000 左右唔係買唔到,不過大部分都係水貨同埋你要花時間心機去搵咁解
搭單問下 買比老媽子又有咩選擇 筆直3千內
搭單問下 買比老媽子又有咩選擇 筆直3千內

Tory burch
一千蚊?你唔好再姑寒d
唔一定要加筆直
不過可以揀第二樣姐
平日又屌人港女
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友

1000 左右唔係買唔到,不過大部分都係水貨同埋你要花時間心機去搵咁解

返工點解唔買個貴少少又襟用既袋?
隨時一用就好多年,得體d比人一個好印象
加上樓主又嫌1000蚊內既袋易撞款
唔係話想你寵壞佢變港女,而係樓主女友都唔係學生啦,買個靚袋可以出席大場面,以備不時之需好d

郵購定香港有得買

有無代購介紹
Charles Keith啦
最近買咗個 揀個無咁重嘅袋就得
$1000 收番埋啦,你買到 佢都唔撚會用啦 返工都俾人笑。。
點解個個都講到一千蚊好少咁 平時五百一個袋都唔捨得買

其實都好睇返工啲同事用乜袋... 如果個個都好樸素就冇必要買貴既
但如果普通返中環OL 咁longchamp 係必備喎折左先六百幾好抵玩

你返中環OL拎longchamp我唔笑人地其他女都笑7你
平日又屌人港女
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友

唔係話想你寵壞佢變港女,而係樓主女友都唔係學生啦,買個靚袋可以出席大場面,以備不時之需好d

啲人講到好似我地叫樓主買個chanel俾女朋友咁
大佬啊 你開始返工用個二三千蚊既袋都好正常姐
寵唔係咁用架囉 你覺得買個二千蚊既袋做生日禮物就已經係好寵佢?
你都唔會帶番細個街邊買既幾十蚊膠錶啦係咪
其實用手袋除左價錢都仲好睇年齡、我估佢都廿頭左右,longchamp都岩佢年紀,但24歲打後稍為識打扮嘅已經好少再用呢個牌子或者佢啲經典款
好心你女朋友生日就比多少少錢買個貴少少啦..
款式又多 點都有得揀下
你得1000$ 西有咁多選擇咩
平日又屌人港女
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友

不過又咁講,我覺得返工袋同埋大場面個袋係要分開嘅
我返工袋成日都粗用 會糟質佢咁 可能我比較粗魯
大場面袋就少用啲,得閒清潔下用下咁,會錫袋啲
真係名牌袋可以用好多年嘅
Lv gucci 果啲真係用十幾年都仲係咁上下
點啊 送個袋1000蚊都嫌cheap
$1000 收番埋啦,你買到 佢都唔撚會用啦 返工都俾人笑。。

如果個post係, 男朋友送個一千蚊袋俾我, 搞到我俾人笑, 飛唔飛左佢好.
D回覆又係另一個世界.
樓主不如都係問番條女想要咩啦
買左個條女唔鍾意既 佢唔用又對你唔住 夾硬用佢自己又唔開心

個人認為呢隻Rebecca minkoff都幾靚 而且斯文look又得 平日出街著casual d 都得
不過1000蚊就唔夠啦 不如使多少少買個靚d又好用架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞