[絲打入]女朋友就生日想買個袋俾佢,筆直1000

162 回覆
1 Like 54 Dislike
得一千蚊食飯算啦不如
搭單想問下邊到買long champ最平?
英國官網得返navy有貨 Selfridges唔送香港

Harrods 好正我買左兩個,一個都係£5x 多啲人夾單好
Furla

細細個都二千啦,點買返工袋
樓上charles and keith
katespade點睇
外國outlet好平

咁咪買番個longchamp比佢,穩陣之選

都喺嘅 不過老實佢舊嗰個好呀婆 有無啲young啲

色嘅問題
Longchamp 黑呀,藍呀果啲都唔會呀婆

撞袋撞到仆街

Longchamp 係咁咖啦 但係佢又真係百搭最唔會出事喎 先咁長青

有咩色喺young 黑藍呢啲喺百搭啫

下面果幾隻都幾young

好撚醜
去東涌睇啦,同啲大陸人迫下,可能執到一千樓下牌子袋
用0.5去百佳買個膠袋
再將剩餘既999.5放入去送畀佢
Hk brand RBRK?
1000除左longchamp 真係冇野好買
一係你加小小搵代購買coach / Kate spade 算啦
俾多少少買個靚D架啦
coach Tory burch個d搵代購買都唔會太貴
同埋買個皮既又可以用耐D
doughnut

我覺得呢個幾好,我自己都用緊,d料好過Classic 不過折咗要千幾
正價好似係$1800
巴打預二千蚊筆直穩陣d

之前係街邊見到好多幾十蚊個 以為雜牌野 呢排無啦啦周街都見到人揹 老既後生既都係 心諗依加咁多人揹雜牌袋好cheap 點知有牌子仲要成千銀 O撚左
一千
買 Nike 啦
平日又屌人港女
拎名牌袋就屌人係雞係公廁
而家巴打問1k買手袋又比巴打屌cheap
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友
1k不如睇吓ted baker呢類牌子
點解個個都講到一千蚊好少咁 平時五百一個袋都唔捨得買
1000買7
點解個個都講到一千蚊好少咁 平時五百一個袋都唔捨得買

其實都好睇返工啲同事用乜袋... 如果個個都好樸素就冇必要買貴既
但如果普通返中環OL 咁longchamp 係必備喎折左先六百幾好抵玩
Longchamp好柒 唔明點解咁多人用
$1000左右買大袋 係ig shop買coach都夠既
其他牌子應該唔夠
charles and keith d質素好似麻麻 我朋友買完一陣d字就甩哂d色
如果巴打做緊野 就俾多小小買個好啲架啦
生日禮物2-3k唔過份啦
一個袋可以用好耐
kate spade啊個啲都唔算貴
又唔係叫你買LV Chanel
不過學生哥無收入就唔同講法
Kate Spade袋本身好重 個手抦唔好拎又唔好揹
買俾女朋友翻工用要諗諗 放多少少野就好重
買coach/michael kors喇
美國買唔洗過千有大袋款 我諗代購都唔會貴好多
但係你留意下你女朋友既要求係咪一定要有拉鍊 coach好多都無
http://zozo.jp/sp/shop/colorsbyjennifersky/
Colour by Jennifer sky
多色多款容量又大 一個先4-5000 yen😂
買左三隻色返工已經好夠襯衫同裝野
買袋 要大牌子
一千筆直真係無乜選擇
如果真係日日用嘅話 貴少少二三千啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞