[絲打入]女朋友就生日想買個袋俾佢,筆直1000

162 回覆
1 Like 54 Dislike
我就覺得samantha thavasa 靚既啲款 20頭好岩用 又唔會呀婆 顏色又多 好少女
平日又屌人港女
拎名牌袋就屌人係雞係公廁
而家巴打問1k買手袋又比巴打屌cheap
咁多港女都係巴打們做成

樓主唔使理班友
1k不如睇吓ted baker呢類牌子

巴打你講中咗 我就喺唔想太寵佢 搞到佢越嚟越貪心 不過見到咁多人話一千買唔到我只可以同荷包作對了

冇錢就冇錢啦
tory burch
mk
我就覺得samantha thavasa 靚既啲款 20頭好岩用 又唔會呀婆 顏色又多 好少女

絲打你有冇買過?
真係samantha thavasa 要成幾千蚊一個袋
旗下啲分支cheap牌就有千幾蚊一個袋
不過樓主係送都送好啲啦

絲打你有冇買過?
真係samantha thavasa 要成幾千蚊一個袋
旗下啲分支cheap牌就有千幾蚊一個袋
不過樓主係送都送好啲啦

我見好多人屌樓主筆直少 樓主都話要同銀包作對 應該會出多少少筆直掛
尿袋

都喺嘅 不過老實佢舊嗰個好呀婆 有無啲young啲

色嘅問題
Longchamp 黑呀,藍呀果啲都唔會呀婆

撞袋撞到仆街

Longchamp 係咁咖啦 但係佢又真係百搭最唔會出事喎 先咁長青

有咩色喺young 黑藍呢啲喺百搭啫

下面果幾隻都幾young

粉紅唔錯

Btw想問下有無其他牌子推介

你條女又唔係我條女,點知佢咩 style.
呢度絲打鍾意,又唔代表你條女鍾意。
你覺得好過佢舊果個,可以人地覺得娘。唔識就一定買番同牌子,通常新款已經靚 D。

梗係瞭解條女先買架啦,唔係叫你瞭解其他絲打。
Scnidel 好似有個類似牌子
認真回覆無人理 毒撚存在感真係低
我想要ysl袋
咁少筆直 Mk/Tory/furla

Btw1000真係
1000蚊
買多幾個袋仔
餵飽d條女
對唔住大家 小弟第一買袋送俾女朋友 唔識呢啲
如果2000筆直ok唔ok 我見le pliage neo shoulder灰色 幾啱佢 幾錢到? 邊到買會平啲?
二千蚊多返好多選擇
不如你同女朋友行街個陣,帶佢經過賣手袋既舖,留意下佢鍾意咩牌子,有無邊個手袋佢特別鍾意又唔捨得買啦,真係好擔心你俾咁貴錢最後買唔啱就大家都唔開心
一千都問左問右 窮閪咪撚拍拖啦

好過你無女

求其揀個都靚過longchamp la

我都見到 喺幾靚 而且仲平 不過有咩款無咁易撞

有 不過over你budget
Charles keith

好似好重

睇你揀咩款姐
有d款夠大幾靚又唔易撞袋
痴線,一千蚊買禮物都話 cheap

認真答你,美國coach outlet 款啲 tote bag
1千蚊有找 黑色或 young 色都有
試下上日本亞馬遜睇款再買
感覺冇咁易撞款
其實我覺得買手袋送比女朋友真係最好直接講或者套下口風佢最近想買咩袋再直接去買
品味個個唔同 自己亂估好大風險
唔關牌子同budget事 就算貴到幾萬蚊個Chanel 都會有d款係送比我都唔想用
Agnes b 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞