[絲打入]女朋友就生日想買個袋俾佢,筆直1000

162 回覆
1 Like 54 Dislike
Btw 男朋友第一次買袋比我係我揀岩款
比埋錢佢先話比返錢我當送比我
你可以參考下呢個方法
有驚喜之餘又唔會失手

同你一樣
話比住先之後唔肯收錢當禮物

btw 樓主都係比佢自己揀啦
一陣你買完佢唔鐘意又唔想hurt你日日照揹就無謂
Btw 男朋友第一次買袋比我係我揀岩款
比埋錢佢先話比返錢我當送比我
你可以參考下呢個方法
有驚喜之餘又唔會失手

同你一樣
話比住先之後唔肯收錢當禮物

btw 樓主都係比佢自己揀啦
一陣你買完佢唔鐘意又唔想hurt你日日照揹就無謂

其實都啱 唔洗咁煩 不過同佢一齊買就無咗個驚喜
如果喺咁我可以整啲hand made/baker俾佢都得 大家有咩意見
Supreme 膠袋
肯定出曬水
淘寶啦屌
1000蚊返office工longchamp已經係窮撚恩物
你1000買香水就差唔多
沙律可能OK.細袋仔又有牌子
痴線,一千蚊買禮物都話 cheap

認真答你,美國coach outlet 款啲 tote bag
1千蚊有找 黑色或 young 色都有

買張機票飛過去$1000 都唔撚夠啦 ON9
鬼唔知外國 日本d outlet平咩
其實都啱 唔洗咁煩 不過同佢一齊買就無咗個驚喜
如果喺咁我可以整啲hand made/baker俾佢都得 大家有咩意見

你不如整左個細既皮袋比佢出街用
返工袋就開啲外國網購比佢睇,通常睇睇下點都有一兩個岩你firm左再偷偷買
最好留意有冇得換/退
到時錯左都冇咁驚

認真答你,美國coach outlet 款啲 tote bag

我諗佢想講代購?
搵代購買好多1500左右有交易啦

我諗佢想講代購?

訂咗個mk Reebonz 有減價 呢家睇下可以整啲咩心意嘢
Handmade 上面都好似有人講 皮製品好似唔錯又實用又襟多數幾靚
講真 手袋除非佢講過鐘意or個brand佢鐘意
唔係嘅話我勸你唔好買
如果真係買 買個common款or黑藍類嘅色
返工唔同衫都易襯嘛
你用途係返工啫 怕乜野撞唔撞

On9 洗唔洗起曬幹?
你無試過 online shopping 或者幫襯網店?
買啲香港無嘅野係咪得飛到當地買先買到呀?

我諗佢想講代購?

訂咗個mk Reebonz 有減價 呢家睇下可以整啲咩心意嘢

女仔應該會鐘意收嗰啲咩爆炸卡
可以上 YouTube 搵下,有教學

balenciaga都向佢致敬
認真你女朋友平時用開咩牌子
Charles keith 唔係差 但如果佢用開大牌子
驚佢會厭cheap
同埋手袋除非佢講明鍾意個款
如果唔係驚你買完佢唔鍾意

我諗佢想講代購?

女仔應該會鐘意收嗰啲咩爆炸卡
可以上 YouTube 搵下,有教學

睇下條女幾多歲啦
袋加爆炸卡就實冇死
agnes b如何
Kate spade 啦如果有做折好平

呢個夠大個款都好襟睇
隻磚紅色比起黑白灰特別啲
但一樣咁好襯[/quote]
好靚啊
二千蚊多返好多選擇
不如你同女朋友行街個陣,帶佢經過賣手袋既舖,留意下佢鍾意咩牌子,有無邊個手袋佢特別鍾意又唔捨得買啦,真係好擔心你俾咁貴錢最後買唔啱就大家都唔開心

我都有預感樓主女友會嬲豬,因為女仔睇手袋睇得好重要!唔啱心水都只喺會擺喺度就算!

都喺嘅 不過老實佢舊嗰個好呀婆 有無啲young啲

色嘅問題
Longchamp 黑呀,藍呀果啲都唔會呀婆

撞袋撞到仆街

Longchamp 係咁咖啦 但係佢又真係百搭最唔會出事喎 先咁長青

有咩色喺young 黑藍呢啲喺百搭啫

下面果幾隻都幾young

好撚醜

我之前買左呢個M size比女朋友 不過佢唔鍾意
如果你岩可以放比你 全新無用過
https://t.me/lamcysam

色嘅問題
Longchamp 黑呀,藍呀果啲都唔會呀婆

撞袋撞到仆街

Longchamp 係咁咖啦 但係佢又真係百搭最唔會出事喎 先咁長青

有咩色喺young 黑藍呢啲喺百搭啫

下面果幾隻都幾young

好撚醜

我之前買左呢個M size比女朋友 不過佢唔鍾意
如果你岩可以放比你 全新無用過
https://t.me/lamcysam

屌引用錯左圖 呢個款不過有多條斜咩帶條隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞