【I/A/PC】UNDECEMBER惡月十三(5) 勇者迪文唔撚開post

810 回覆
1 Like 1 Dislike
呢隻普通尾王之嘛自己上網搵攻略
暫時都係過唔到, 我覺得DPS不足
今季都係拎唔到紅人頭
今季係拎唔到㗎,因為12-3再難12-2一倍
你當係有兩隻12-2咁嘅王要一齊打
LM..

有冇人試過突然PC 入唔到game
nProtect 係咁reject 我
個code 係 380.... 但係我網絡冇事
我有個課金FD話 打今季12係難過上季
好似偷改佐難度..
我見個個都話今季12係難佐勁多...
唔係偷改,係明改。我一開頭都有呢個疑問,證實咗佢每季啲王嘅血量都會大增。你dps 成長跟唔上就唔洗諗住過到12-3。我諗今季dps可能800以上先輕鬆啲過到。
佢開左覺醒改難係正常不過既事
問題係玩家有冇時間去強化自己隻角色
明顯官方懶撚得理你地
改難可以嘅,但我地呢班都算中上游玩家,都過唔到,個門檻似乎太高。btw 排行榜過到12-3嘅有3000幾個人,我諗有8成甚至更多係外掛嚟
外掛榜
有半成到1成應該靠傷害bug 過
呢個人打到裂縫10800分,即係打到30幾關,笑唔笑死。咁都唔ban…
12-3你都未過咩?
12-2係12-1既1.5倍痛 比佢射2下死光就殘血 點玩姐
過唔到,傷害唔夠根本打唔死兩隻王。要不斷避招嘅同時好難鎖定其中一隻集火,變到兩隻王各自磨血,磨磨下隻王護盾又回返。3分鐘內好難過到。
尾王回血回得好快
奇蹟地過咗!分享打法。

一定要先殺隻法師。不斷喺法師身邊打轉避技,將傷害打晒喺法師身上。因為主王入半血而隻法師未死係一定輸。殺完法師到主王半血,出觸手就企邊緣清空一個範圍,之後不斷循環向主力背脊方向避技同輸出。

打法師隻王出噴睇唔到就gg
我食混抗水硬食
殺法師入p2 比手手打死三次
你人走去邊緣,清空咗身邊幾條觸手先,之後喺嗰個範圍同王硬揪,分秒必爭唔可以再拉打
冇位企
成地野

其實唔難系列
nice bro
話說恭喜一會琴晚靠自己人首殺80boss
你地過到12-3
平均dps係幾多到?
單590
3人 1900
我單木得460
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞