【I/A/PC】UNDECEMBER惡月十三(5) 勇者迪文唔撚開post

810 回覆
1 Like 1 Dislike
賣唔賣到?
想問下各位巴打通常一晚刷幾多張圖/一張圖大概幾耐?冷卻箭玩到有啲迷見啲旋風閃電又刷得快又可以上打寶裝 弓無得上打寶裝又易死 係咪應該加入大隊齊齊轉
中招即死刷得快
坦build 刷得慢少少但可以站樁打
萬氏巴我有add你 見你好似攞盾dps好似都好高
起碼過到12階裂縫 依家最舒服係刷91lv嘅怪
但係裂縫就卡左係10 連聖物打樁有500萬 係咪都係太低
一樣卡咗係10-2
9-3MMA雪男+閪豬 10-1打2隻爆旋陀螺已經覺得好辛苦

點解堆殘體字人升得咁快
早3~4個星期已經封頂
我都日日玩 9成打滿22副本 六日又刷好耐仲係95
其實虛無應該唔會難打, 我果時350萬單木都過到, 最緊要抗同血谷一谷就得, 唔洗太著重輸出
建議唔好上 後綴T10暴率+高T暴傷/屬性傷/攻擊傷 +前綴靚仔先上 唔係真係晒錢 唔係咁易賺
真係 嗰兩隻爆旋陀螺我仲諗緊點打好
我都玩得算多 唔知佢地係好彩定點….兩個紅技能都係好似好低傷咁
弓手有啲難撐 我已經4900血+防禦紋章 大概40%防禦度 抗性滿
睇下隻王要咩抗 要狂換遺物裝谷抗谷防
轉冷卻箭未夠1星期
其實我覺得已經過好之前
之前玩穿透箭+死亡劍刃得而家一半傷

貼吓個人仔
移動豆腐仲脆過Ching
我揀距離限制 細陀螺好易殺
係大陀螺如果唔夠傷 拖到3分鐘就被秒
尋晚食到無哂+攻+閃水 再用2張復活先扣埋佢最後一絲血
10-2 又兩隻癲嘢 無心機打

課咗2百幾 唔想課太多玩手機驚
睇吓聽日個PASS有無好嘢

原來聽日更新 冇和諧新GEM
慘到仆街
dps 夠 係坦度不足,我過12-3時單木dps 都係450
咁睇黎要放棄啲攻擊力了 同埋成日暈勁煩 秘法又得一個位
巴打仲有好大提升空間 紋章同魔力風暴不夠個毒抗就有啲牙煙
明白 今晚再試下先
之前萬氏巴都講過可以用暈免疫水, 成件事就好易過
血太少了,你可以參考我同萬上面嘅防禦機制
但係依家啲免冰藥水未合曬 合曬20萬好貴
我係個稀有度水卡住咗...
開服到而家100舊神秘粉都未有
仲有17枝先空返個位出黎

仲差受控觸發 魔力暴風同打擊紋章
可以直接放新嘅上去 但係舊嗰張次數就會無曬
原來可以疊走佢
唉 慢慢合埋先
有本高級+傷害書 合咗應該易打少少
新粒原素穿睇黎可以取代毒穿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞