【I/A/PC】UNDECEMBER惡月十三(5) 勇者迪文唔撚開post

810 回覆
1 Like 1 Dislike
我已經準備好 一堆材料等整裝
貼返27/4大改版內容先
https://event.line.games/ud/ganida#
唔係賽季由0開始咩仲留咩材料
好多人唔玩賽季,因為佢啲更新內容其實同步上標準mode,賽季係得啲成就/skin拎
睇嚟你冇留意 因為太多人屌賽季mode 所以佢宜家改左個mode 同標準冇分別 只係多左可以拎成就同skin 所以冇咩事都唔洗特登玩賽季
好期待 不過佢賽季mode 砍弱咗好多連結 唔知遲啲會唔會實裝落標準到
唔會掛仲改弱,等427正式入game睇先知大改咗啲乜
佢賽季改既野同普通唔同
點會唔玩賽季
睇技能倍率加既野都有改動
今次大改先係呢隻驚正式版,資訊量大到癲(經驗掉寶大增,裝備技能平衡,黃道宮直頭打掉重造,全服交易場etc),之前半年當係封測。
萬回流未,俾返個lihkg 會你管
我玩都玩賽季 仲見唔見到大家
班舊玩家好似大部分會留喺標準mode, 我都喺標準玩埋啲新內容先轉賽季拎skin
咁鳩
但賽季啲技勁啲
賽季蹲技能改廢咗...你有冇睇...
啲技能
宜家賽季係同標準冇分別 只係多咗成就同skin 咁解 不過重玩既話玩賽季係ok
出左公告有得睇賽季同普通既技能 連結有咩分別
賽季既有啲技能有改到
但主要係賽季既連結 例如一擊 近距離傷害增幅 xxxx傷害增幅呢啲砍咗10幾%增幅
同埋玩旋風既維持集中 賽季mode發動機率由100% 改咗得70% 姐喺你玩旋風串多招技能變左得70%機率發動到果招技 變相dps 低咗
我只係睇左技能本體
勁左
原來連結廢左咁多
仲有黃道宮重製,尼斯個燃燒流終於有希望,大家返嚟未
返唔到黎啦
catch up 唔到
其實玩法無乜變,係易升咗,易出寶咗,多咗啲技/裝咁。重點係背包直接300格
打唔到12-3做唔到正常人
睇你玩開咩技能 有啲熱門既改咗小小 or 冇改 冷門啲既技能就改勁少少
ching你玩咩技能
ching 係迪文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞