【I/A/PC】UNDECEMBER惡月十三(5) 勇者迪文唔撚開post

810 回覆
1 Like 1 Dislike
11裝喎
哪有錢
幾年冇去旅行 去一次都唔止依個數啦
唉依家外掛癲到改技。打尖有個80幾lv有招未見過嘅毒圈全圖放秒怪,講緊放到全個場每一個角落,怪一出就死,打到64層

打咗廿幾年機未見過外掛癲到改game data官方完全唔理。似足以前玩單機game嘅金手指
只係亞服特別嚴重者
開地圖寶箱
覺唔覺有幾堆怪係故事mode未見過
好似依下面嗰幾隻傀儡女僕
死青蛙阻住哂
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=71177&snA=1660&bpage=1&ltype=
情報】1/25 EP3「奧爾特米斯」更新 - 先導影片
綜合討論
好多嘢玩 但啲新技新裝應該短期內唔關我地事
黃連結已經準備好
裝就睇下點拎
咁快?有個保底箱?
我都有個補底箱
唔知有無其他好過和諧

今次更新係咪已經追到韓服進度
啱啱先千1萬傷左右
10+10權能都未打得穩 點追

仲有邊個話12-3好易打
隻里岩一開波就第二形態
插地係個場耐有機會暈
伸縮自如的愛拉人緩速又可能出血
好彩打死佢 尾王第二形態就放觸手煙花
過到嘅係咪幾千萬傷定好似鐵甲迪文咁
一千萬DPS 旋風閃電
冇防機制,打佐2次就嬴佐今次 12-3
真係好撚易...
仲易過上次, 上次食佐我20次復活卷試先成功
都要有d運仔
今次呢隻係難過上隻
物攻又拉又減速
上次同上上次都係冰基本上75%唔扣血唔食大就唔會死
今次冇75%防已經難過冰啦話易打既人都唔合理
冇睇過屬性
但我真係打2次就過佐
上次打成幾十次先過到
咁可能我好-6呱
應該係你比上次勁咗姐
開埋防衛紋章先得39.1%
打咗上百次都有 最接近嗰次用埋2張卷尾王差5%先死
而家整裝又唔著數 GG
谷下血啦 打高階圖唔望一秒都死點爽
所以我玩少好多了
郁下就死
打武威11+10,發現係過唔到,浪費咗張圖
隻王100lv 硬到癲,去到尾段要爆佢盾,爆唔到會回滿血。怪物99lv 同100lv完全係兩個層次,血量多幾倍
終於有個似樣嘅改版活動
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=71177&snA=1676
第四日
掉落並獲得1個遺物級別裝備道具
打極都唔出咪做唔到
打咗張地圖好細得勁少野怪11+11 隻尾王死咗十次
嗰張11權能圖嚟 11+10就啱啱好100lv 王硬到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞