Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (29)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
以前用德國牌子Varta,. 而家用大陸牌子Zenipower, 係咁上下
我想問當左邊剩20%,右邊得返1%係咪即係有問題
過左保係咪仲可以去換
唔該
用幾耐到20%?依個差距只要唔係倒水都無問題放心
豐澤百老匯依啲電器鋪有冇得買耳棉㗎?
兩邊都差唔滿淨係差到90就停
壞電了
xm3都有左右唔同用電量嘅問題,仲有冇得上去維修
有冇人成日兩個mode自己轉
俾錢咪有得維修
隻xm4又係電池有問題過左保幾個月,諗住過幾日拎去東角換,有冇話點講先可以免費換。見有啲ching話免費換,有啲又話要比錢。
想問下有無人戴親無線耳機都會耳仔流水同埋好多碎屑?
去咗睇醫生 醫生同我照個陣都話我隻耳入面做乜咁污糟
滴咗醫生開嘅藥水之後好返過一陣 之後依家又開始嚟料
無論係耳膠定耳棉都係會咁
我過咗保養都換到,啱啱前日先拎返,兩邊耳機都換咗全新俾我
我都過左保,直接拎上去,佢冇問我收錢。
我唔係online 買, 佢連收據都冇問我拎。
今日拎返,左右耳全新
各位巴絲,係行貨既過保都包整,不妨一試
好似有,但唔係白色,白色要返銅鑼灣門市買
岩岩上東角換左對新左右耳。
但想問岀聲位有舊綿係咪正常?之前係用網設計,冇綿
我都係頭批,似個硬網,AirPod 咁。
Anyway, 呢舊綿蚊得岀黎清潔?

999呢個價係咪最低
有啲心動想入手買對玩下
左耳倒水係咪 walkin 上銅鑼灣就 ok?
係呀
wf-1000xm4 右耳電池倒水,過左保養,上星期拎去維修
今日拎返唔使比維修費,仲要換左對新耳機,第一次覺得罪大咁有良心
我都等緊拎
之前換耳機冇幫我換埋盒
上淘佬買左粒電自已換
原來好易換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞