Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (29)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
唔出奇,換都未必係換啲新出廠㗎啦,
照咁睇可能都係舊機、舊電池
如果你用緊LDAC音質優先既話係正常情況 LDAC真係好容易比人干擾
每次中環行去香港站果度種族大遷徙都斷到你煩
係咪冇單冇盒都得,佢會唔會 check 到我有登記過保養
我嗰陣拎去都係冇單冇盒
但唔知關唔關我之前換過一次佢有record事
香港銅鑼灣軒尼詩道555號東角中心(舊翼)16樓 (近銅鑼灣地鐵站D2出口)
營業時間 星期一至日,早上十一時至晚上八時
** PlayStation® 及相關配件除外 **
聯絡PlayStation®產品的支援服務,請按此查看。

**所有電視機和家庭影音組合僅限於上門檢查和維修服務。**

**銅鑼灣客戶服務中心的服務時間將於2022年12月20日更改為上午11時至下午6時
詳情請按此**

收6點
前排見accoustune隻藍牙耳機可以換聲優語音有樣野好好奇
之前WH同WF XM4都出過初音合作版 合作版如果操控語音用日文 電量 noise cancel果啲會唔會有初音把聲讀比你聽
Google咗唔少開箱文都唔見有人講有定無就當佢無先 咁又有無辦法可以我自己用vocaloid錄好曬啲句子之後program啲語音落XM4度
收到你ching
水貨左右係唔平衡,但過咗成年右係用到7個鐘

水貨係咪無得換
水貨無得換
睇嚟走數多
倒數12 小時 multi point
2022有multipoint我切撚
罪大惡極, 唔洗諗,走數
想問下xm4係日本亞馬遜買 個耳機電廢咗 可以點算? 都係係香港可以換定要運番日本? 謝謝
走硬
姐係依家買新機都要換?
Usd50買左linkbuds s, 等集運送到
你地話換到全新 係指成個包裝未開過
定係比部機你話係全新
唔使
LM 4lo
期待今晚紅日歌合戰,Sony 3小花首次合體現場唱WF-1000XM4 CM曲
https://www.youtube.com/watch?v=frzsrTnGiQU
水貨建議carousell 解決
$300 一邊,$500 兩邊
如果我淘x 搵到有 可以自己diy?
攞過去日本sony store換
淘寶要z55h 嗰種先好買
好多寫xm4 兼容都係搵笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞