Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (29)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
口裏說不
身體卻很誠實
有無eq抄
以前如果開住環境聲係百佳埋單收銀果啲嘟一聲會觸發半秒noise cancel (唔知咩功能 應該係為咗保護聽力)
更新完1.6之後變咗好容易觸發到 依家開鐵閘聲或者隔離有車剎車都會觸發到 琴日行山隔離好近有雀仔叫都會
施主好圓下喎
又係電量有問題
諗住今日去整 過左保養
老老豆豆
若果真係有得免費換機
我反而覺得加分
拎左xm4上去東角
成個禮拜都無耳機用

想買隻開窿linkbud用住先
想問下個隻linkbud有冇評價?
up咗上1.6.1之後成日無啦啦斷一邊 右耳居多但有時左都會斷
其實都係…佢大可以唔換 話自然損耗
開鐵閘聲,我用新舊firmware 都會呀
我換完好似個降噪仲廢咗
利申:己過保
喺非經銷商買嘅行貨
登記唔到保養 係咪咁就冇保養喇
我換完好似個降噪仲廢咗
利申:過保
你果啲叫行水貨 其實即係水 有啲店會自己提供本地保養然後玩口技作個名比佢叫行水 買之前一定吹到會有保養但唔會實牙實齒同你講係原裝行貨同幫你保既係Sony原廠保養 最後唔可以登記sony真係出事佢一定捉你毛病話T&C寫明有依啲問題係使用不當就係唔會包
依啲垃圾商家真係要死全家
same, 希望免費
巴打有無盒
有無單
盒都唔洗帶,直接俾你set野佢,同佢講好快冇電就搞掂
有登記過 有單 但我冇拎去 佢有問我拎單 你有嘅帶定
包裝盒就唔駛帶 叉電盒要帶
機身no 佢地check到係咪行 唔駛博
最後成set換新 親sony未落閘 拿拿臨去換啦
thanks 聽日即刻問下
thanks 聽日即刻問下
大概等左幾耐? 換新定整比你?
一星期左右有得攞,成set新ge俾我,再有3個月保
1號嗰陣過咗保養 近依一兩個星期左耳粒電就收曬皮

有冇巴打知過咗保係咪都仲可以拎上去整啊
上面無單無保都整喎你係估定試過?
登記唔到者係水貨 sony一向唔保 唔駛試
得返C記 淘寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞