Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (29)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
想問大家覺唔覺升咗6.1之後啲聲平衡好咗
之前低音太多人聲好後
一直用自己較嘅eq
最近突然覺得人聲好尖
轉番原廠設定覺得好聽咗好多
我都試過,粒膠太短戴得耐個耳窩好痛
而家linkbuds s 1000蚊都唔駛
玩唔玩得過
而家先睇到個問題,新年後去換仲嚟唔嚟得切
求師兄指教點熄左個 android 電量提示,瘋狂中出on99
佢應該係一connect會有提示 同埋某啲%數會彈出嚟
宜家不停期不分%彈出

換左耳機好似anc差咗
求救 轉左iPhone 14 Plus先發現用唔到linkbuds s
有冇辦法連接到嚟用?定係有咩替代品?
一年前買
用3粒鐘左右低電

右耳倒水
點會用唔到
我都係咁右邊半粒鐘收皮 拎上東角啦
電池係firmware問題定宜家買現貨都係會中
我本身都唔知㗎 但係部電話完全search唔到
攞返原裝後入邊個說明書睇先發現呢一版
唔關事 你隻耳機要入pairing mode先
同埋裝sony headphone app
有呀 舊機過data嗰時都有過到個app嘅資料
定係因為佢淨係可以connect死一部機?
re-pairing先再搞
2022/2月 iphone14都未出,呢d production 咁少事唔會因為ip14後來出左再轉版
過data嗰時應該唔包過Bluetooth pairing?試下當新device重新pair一次?
我對XM4都pair咗幾部電腦電話電視機 LinkBuds S應該都得掛
想問一年前買,網上登記過
係咪咩都唔洗帶直上去維修中心?

洗唔洗錢?thanks
登記左你講電話佢應該都Check到,過左唔係太耐應該都整得
我明過data唔包藍牙pair up 只係想回應返上面位巴打 我本身有裝Sony個headphone app

原諒我1999 我個情況係:
1. 耳筒有開有著藍燈
2. Pair up到新電話藍牙
3. 但Sony個app一直claim揾唔到對耳筒,一直keep住係下面呢個畫面
有無試過用返iphone自己藍牙嗰度pair啊
如果有pair過咪試下del咗佢先
再唔得咪reset埋耳機
想請教iphone 由airpod pro 轉依個算唔算upgrade? Thanks
雙按兩邊入pairing mode 呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞