Sony WF-1000XM4 & LinkBuds (29)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
跌咗個叉電盒 買返個要幾錢
同埋舊電都少少打柴 係咪可以換埋
xm5都就出
咁買個盒都幾舊水啫
遲啲買完 XM5 咪可以 XM4 XM5 一齊用
xperia 1 V呢
等跌到差唔多先買啦
linkbuds 定 linkbuds S? 我用S 好少問題
早排上去整, 我話自己買過對黎配佢死都話唔得用唔到
過年前擺低仲未有得攞
屌佢老母
sony 東角啲客服真係痴撚線的
打漏咗,Linkbuds s 先岩
我想問下登記保養係咪買左返黎就即刻登定要保養個陣先登?
有信心一年後仲搵得返張單咪到時先算
拿拿聲登記啦
擺左上去一個禮拜仲未有得拎
我又真係唔會喎, update firmware 前後都好少出現
係唔係交通燈位?
有冇話幾時出
佢呢幾日借咗俾我試 真係幾乎行幾分鐘路就疾,頭先去海邊放狗都一樣,超誇張
搭車反而就冇咁嘅問題但間中會右耳突然熄咗一陣再連接返
已經初始化過都唔掂,唔通中咗奬
似係有問題喎, 如果斷到咁嚴重, 應該一早已經好多人投訴
睇怕都係要拎去sony睇睇 因為本身細妹講時,我冇諗過疾到咁誇張 呢幾日用完真係頂唔順,簡直只能搭車用
通常6月
早幾日發覺xm4 右耳耗電好快 快到好唔尋常
左耳用到70%時 右耳已經無電
然後尋日搵番張單 發覺岩岩買咗一年多幾日
呢個情況點部署 過保拎去sony 搞係咪有排等
同埋我當初買嗰陣係無登記保養 時隔一年過咗保我都唔打算登記
我拎過啦 佢哋話正常
佢話linkbuds s左耳接收係一般
根本轉aac都係疾到on9 冇可能出街行住聽
講緊係幾秒就疾一次
XM4 多點連接走數. 果時11月睇到官方話就快有. 所以先買.

sony 真係罪大惡極. !
咁都走數
xm5都就出
吓 佢哋痴線 我左右耳都咁
同你一樣疾到行路聽唔到 咁嚴重都正常,佢哋唔行路架?
成日話咩wi-fi同紅綠燈有影響
屌你香港周圍都係啦 又唔見其他耳機係咁
朝早條街多人就話啫 凌晨兩三點喺條街度冇人都不停疾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞