「日新帝國」如果你係sunny,依家乜都冇唒,會唔會抑鬱?

364 回覆
1340 Like 27 Dislike
佢係新人類呀
關乜事吖
人到中年溝細路女都算 仲要聽哂條女話 比條靚妹當狗咁點 sunny本身都係on9啦
唔怪得上手會帽佢 睇返愛先生條新仔 真係高下立見
bombuy $unny哥哥一定有份仲要大份
bombuy個公司註冊轉咗名做日薪帝國有限公司
俾人查完貼咗facebook
立心不良 人地當你偶像 買你野支持你 你就當人韮菜 有幾多就賺幾多

發財唔立品 拍埋d曬命買名牌既片 又唔跌返少少錢出黎 回返比fans

彈起左唔增值下自己 講野做野仲係冇腦mk仔咁

群埋d冇腦fd 成個圈子冇一個有腦 出哂事仲係dc度嘻嘻哈哈咁話去瘀血 乜乜柒柒 完全唔重視件事
成堆人諗左咁耐淨係諗到退錢 退錢既員工又柒撚到會發惡串客人 挑人機

佢失敗其實係好正常 反而香港人應該要諗下當初點解會支持呢種人就真啦
咪玩啦 佢自己都係-6食到政治水先上到位 憑乜去教人做youtuber?
佢未爆鑊之前 有名氣都仲話可以收錢帶人出道 而家變過街老鼠 仲邊有人咁on9科水比佢跟佢搵食
忌廉嬸都29歲仲細路女?
utube 3皮一個月
Sunny 好似中學無畢業
佢哋邊係咩都冇哂
之前揾埋咁多比人罵下唔會冇咗嫁
仲去旅行不知幾疏乎仲抑鬱
死狗只係繼續揾班水魚輕鬆錢
個樣好清純
抑鬱巨大化
建議佢返大陸做「洗心革面中國人」
Sunny仲有條女可以屌
忌廉嬸扮海獅?
做得網絡媒體9成都會有呢日
除非你係本身好有料 實力派啲既youtuber
張敬軒賣nft咪又係一獲粥 不過wfc
買左個堆就慘
周杰倫 余文樂堆nft跌好似7成咁濟
點會無人睇 你睇下佢啲view數同like未?
慘慘豬, 拍片有人睇, 但唔會有人搵佢落廣告都夠死。 個形象已經差過地底泥。
唔係discord睇到佢哋一朝得志語無倫次
其實都唔會死得咁快
少講少錯咁簡單道理都唔識

同埋其實依家都唔算乜都冇晒
面皮厚啲keep住拍片
要翻生唔係冇可能
只係另一邊廂多咗人狙擊啫
唔洗問 退錢呢單野都係條女諗出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞