「日新帝國」如果你係sunny,依家乜都冇唒,會唔會抑鬱?

364 回覆
1340 Like 27 Dislike
諗起果陣佢狂買名牌又要扮到自己唔覺意買左咁
果時睇到都覺得怪怪地
佢都終於有呢日
鐘意白桃係咪代表某程度上鐘意creamy
利申 白桃正
左邊咩名
香港市場太細 外國鳩鳩下拍無聊片都幾百萬sub
係咪有網可以估到佢依家一個月收幾多錢?
佢玩唔到呢樣喇
以前有睇佢
佢唔係雪姨/屎家軍嗰種表面得自己channel
實際背後幫人JOB派JOB抽佣
雪姨表面上仆咗街但係d brand要搵kol都仲係經佢搵

但係sunny真係自己做自己嘢 曾經係清泉黎
個channel同形象收皮佢真係冇得翻身架
差好遠囉,唔好侮辱白桃
宜家最心涼既應該係佢條舊菜Ashly 陳
佢仲有大把傻閪死忠fans盲撐佢驚閪咩
靠呢班傻閪fans都夠食啦
佢而家執咗間公司同channel,可能仲有幾球或以上嘅現金袋住都係有錢過好多人以sunny剪片能力搵工唔難,creamy就冇咩用途
唔洗做已經有3萬 好過好多人啦
真係無人睇咩? 上個月拍既片仲有成20萬VIEW, 40幾萬訂閱
洗擔心佢
好想知佢同條女感情有無受影響?如果真係好似佢地咁講係條女提出搞NFT咁條女真係一野整死曬佢地 (太貪錢嘅下場)

佢地之前仲要租studio"報稱"洗咗好多錢又買咗樓條女又有無賣曬佢啲名牌袋呢?
總有個吹氣公仔
然後望住自己個EX嫁俾台仔,人地仲要係百萬youtuber嘅組合
德不配財 最終都係要拎返出黎
會窮
你肯出幾多
同嗰件肥嘢咩屎耐無一樣
一鋪清袋
仲希條女唔驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞