「日新帝國」如果你係sunny,依家乜都冇唒,會唔會抑鬱?

364 回覆
1340 Like 27 Dislike
傻鳩咗,搞nft真係傻的嗎咁蠢
條女見細路錢易賺心雄 而家無啦
賣哂啲LV 睇下捱到幾耐囉
然後條女搵過第條仔派帽俾sunny
呢單野同早洩輸左高登都可以做 case studies
早洩果鑊野真係贏粒糖輸間廠
遮晒樣係twitter 行出一條血路囉
戇鳩嘢唔想理
仲有佢層樓呀,好似係平台層? 要轉身依家應該好難
要翻有幾難
女嘅開新ac唔出樣, 學下日本妹真空出街, 換衫, 咩肉都賣下
你唔好同我講無身材無樣點j, 啲人照架, 重點係咩呀
係適當時間上連登放下風, 例如隻腳咁似sunny條女嘅. 但唔好認, 啲人最鍾意j呢啲有故事嘅mk妹, j多幾次, 放多幾次風, 啲人就算見到條女就related to 淫賤, 好j, 之後出樣都ok la
男嘅我無睇過佢係做咩類型utuber la. 但加個皮套轉vtuber咪得, 啲毒撚都一樣, 最近要本身做utube夠吸引
之後咪到剝削個新人囉 佢個性格
笑波子同大J咪長做長有
team既就有FH同小薯茄
coffee同mingjai衰過都返生
睇你點經營姐同有無心姐
我都唔明邊個度條NFT橋比佢地
賣俾未成年人
唔駛返工有幾慘
屌下creamy又一日
一失足成千古恨
貪字得個貧
Ming閪pr冇佢地咁撚柒
叫佢個風水佬收皮啦, o 咀旺佢但算唔到nft eth 係大伏 一心淨係諗住賺到eth 就一世唔駛做啦一定係
日新係阿叔,條女都唔係好好啫

又矮腳又粗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞