「日新帝國」如果你係sunny,依家乜都冇唒,會唔會抑鬱?

364 回覆
1340 Like 27 Dislike
台灣真係好多傻閪
kk 園咁多就知

記得有個比人救到 因為搵到錢
最尾返返去 然後想人救多次佢
但已經冇人理佢
大路野咪就係大路野,點解變咗連登係主流
俾條女啲垃圾公關玩死
試狗見NFT爆破一直潛咗水
邊個話無事 風頭火勢
有咩成果呀屌你老母
有黃洋達同ICAC撐腰
試當真仲條條片過十萬,唔算柒啦
ming 仔都收左皮2-3年 先出返黎

Cream pie EE 係Storyteller 、 市場策劃。
你哋唔好再笑佢。
邊有泊
人地仲呃緊錢
成班on9日日課金比人屌自己女神
好似話本身傻鳩嚟?
一黎就玩sterotype歡迎賜教阿
蕭生70幾都鬧爆馮希乾
估唔到我都可以有同等待遇

我講既係:花無百日紅
哩樣野 各行各業都有
就講手機好了
今時今日仲有幾多人用htc LG 大哥大?

你有得做 長有長做既
恭喜你
正如現實中係個別例子
超級富豪都有李嘉誠 伊朗mask
你要數 數到唔奇
但唔係阿茂阿壽都有咁既天賦異稟
輕度弱智好似唔會有抑鬱嘅問題
佢哋本身有接job做,剪接同製作,唔做YouTube一個月都仲有十幾萬
原本view數儲兩年錢夠即pay500呎市區
心思思想買house要左呃右哄就出事了
屌那星 借啲意喺度推燒山世柒
做自己評論頻道而同時作商品服務推廣
比較多人知係哩d例子

數例子同推介係兩樣野
正如你睇新聞
新聞提及港鐵出軌/九巴撞車
件事is fact, neutral
如果看官要強行同宣傳易咁睇
咁哩個係受眾選擇
(By the way, 的確有傳媒做緊foreign agent)

要數仲有班農
班農連我都唔睇添
講完都冇人識
酒樓部長樣
好似話本身女人嚟?
咁就要睇吓當日賺咗咁多小朋友錢,有冇儲起佢定係洗晒。如果儲起左一,兩桶金,而家可以慢慢諗,點樣發大佢,又點會抑鬱呀。

但係如果將賺小朋友啲錢,拎晒去買名牌,租舖,而家線都唔線,咁就仆街啦,又要白交租,個朵又臭撚晒,呢一鋪慘過喺地獄,衰過抑鬱
你話課金買J圖都有得打個J

日新d公仔勁核凸,仲要叫自己做藝術
啲細佬過多兩年望住堆垃圾應該會想跳樓
過咗一段時間又咪出返黎
乜柒野叫花無百日紅?
你開間 士多 開間salon咁單一收入來源當然無百日紅
世界不停轉變 資訊爆炸性增長
叫sunny得閒拍片開班溝女課程片
再唔得就日本風情畫 飛田新地巨大化
荷蘭紅燈區巨大化
再唔係十八區邪骨叫雞指南 全程一鏡到底絕無刪減
容乜易百萬view?
點解你講野咁中
佢同屎家軍都係,明明個個月搵六位數字
依家靜過鬼,仲諗住試水溫返出黎?可惜香港人唔buy呢套,係台灣佢地仲可以,台灣人原諒很大
所以toyz出返黎一定仲可以繼續搵錢,因為佢都係做台仔市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞