「日新帝國」如果你係sunny,依家乜都冇唒,會唔會抑鬱?

364 回覆
1340 Like 27 Dislike
退錢退唔足,關公大災難呀Ching
已經唔同LEVEL,應該冇再理香港嘢
點會輸到乜都冇晒,就算輸咗個channel輸咗生意輸咗個朵,都仲有錢有名牌有層樓有條囡,經營咁多年點會因為退錢同生意執笠就輸到渣都冇,講得出依句都肯定數口好差,試想像年年搞幾鑊市集用淘寶價再賣貴幾廿倍,賣唔晒又可以擺網店同實體店,仲有黃龍德間bombuy同埋一大堆商業合作,輸極都仲有錢俾佢哋慢慢投資用過世,衰極分手都仲有半層樓揸下手
佢真係on9仔
本身拍下鳩片賣下野都夠過世
之前搵唔少
胃口不嬲越喂越大
真係佢黎
雖然對呢條賊眉賊眼嘅撚樣無乜好感 D片又鳩撚屎 但上面有留言講得幾到位 佢差極都仲有成40幾萬followers 一條片都成20萬views 當然你可以話佢造數要餓死就好難 頂多搵少左囉
最蠢就係搞乜鳩退錢
呃埋最後一水收山咪算
又要扮型退錢,又退得不情不願
既然都呃左,就咪撚諗後面仲有得玩收山咪算
依家賠了夫人又折兵,錢就退左,人氣又無曬,曬鳩氣
巨大化KOL表演關公災難巨大化
仔都生埋 又過左台灣有身份證 佢過得爽過sunny啦
早洩被屌好多年啦,只係膠登做唔起。連尼住本身都儲咗班用開佢介面既人
佢覺得年宵堆嘢都係mark up咗呃細路買都無人嘈,nft咪係一鳩樣,點會有事
早洩其實都可以叫做連環公關災難
好多次機會俾佢救 但次次都變到更柒
佢地好介意人鬧佢地
唔知佢係過唔到自己定唔想俾人拎黎做痛腳
攪退錢
點知衰多兩錢

本來其實大可以厚D面皮當冇事
而家真係公關災難巨大化
片呢
移英
做移英youtuber 另開血路
唔會啦,移英既人少過留港既人咁多
重點搞得柒
NFT平有平搞貴有貴搞
平搞有得玩下又可以做PR
一黎就擺明掠水咁款自己攞黎賤
有咩累死,擺明知道自己channel 最大觀眾群係細路先講呢句
電莖雞雞頭派下job都有得抽水吊命掛
話返轉頭,講社會包容度台狗真係異常咁高,近排隻gino 衰強姦都有得反cup,cls
利申:最鐘意睇人仆街
啲雀班多個我阿媽
個busboy又係柒到喊
又係拖住個低能妹出黎搵食
佢件低b妹仲癲
Exactly 係個啲小兔兔這麼可愛為什麼要吃小兔兔個type扮野臭西黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞