發現老公立左遺囑

381 回覆
142 Like 1360 Dislike
可能好似古代皇帝咁
預佢去守陵
你覺得咩傷心係因為份遺囑無你份?
咁你都好愛你老公喎
相信你老公睇完呢個post會灰心過你
「我哋有晒對方電話 、銀行戶口都開到,平時都會互睇。佢都會睇下我同朋友傾咩, 影左咩相咩片咁」

同「你偷唔偷睇一啲佢唔俾你偷睇嘅嘢」兩者之間係冇因果關係
你老公同"型棍武漢大壯丁"結婚咁重口味?
其實立遺囑好閒 我屋企人都有立 我到遲啲都會去立 如果你真係想知點解 應該直接問佢 可能其實佢買咗好重額嘅保險畀你 佢一死你就衣食無憂呢 估估下冇意思
佢老母都有份
唔會諗住自己會走先過老母掛
最重要遺囑嘅詳情無講喎, 自己腦補?
離婚分身家咪益左你隻臭雞
既然覺得咁大件事,咪三口六面講清楚咩事囉
而家佢唔知你睇咗份遺囑,又無傾過件事
咁就離婚好撚假膠喎
照咁睇, 離婚係遲早既事
就算遺足寫番你名, 最後結果都唔會有咩大變化
只係問下你做左D咩, 搞到作為老公都唔落你名
實有原因嫁, 你唔講出黎姐
原來係打上嚟比條佬睇
等啲人屌下自己老公
逼到一個男人要立定遺囑,證明條佬應該覺得佢女人係有機會毒Q死佢嘅。可以想像條女實際上係幾咁恐怖嘅人黎。
嘩,句嘢成浸雞味
如果你有一日真係咁做。
我夠膽拎晒所有錢同你對賭。

你呢堆咩只係清楚唔會要多想法係幾天真
你既所謂清楚唔會要多,同你到時既前夫心中想既一定差好遠。
到時一係你妥協,一係上法庭
唔係個個人一定要將另一半擺第一位嘅,結婚姐你估斷六親?姨媽姑姐就話奇怪,親老母都妒忌?

好好傾下啦,如果要對方視你為唯一,下次搵個孤兒兼獨撚,包保咩紙都寫你個名

Btw我份保險都寫阿哥名,希望老公唔會同我離婚
仆街 乜柒都冇傾過就話離婚
你都識講你臭當。

我諗你係有好既一面,例如忠誠所以個男人同你結婚。
亦以為可以忍吓。點知其實唔得。又冇得溝通。協商只能忍

忍忍吓,咪忍到乜情都磨走晒。
只係大部份男人唔想煩就廢是離。
因為去到某個位,其實離唔離都一樣。
要追求既野,有冇另一半都唔係問題
冇錯,鳩估冇用
一陣發現遺產只係散銀
保險先係大數
然後出面仲成街街數
寫明唔俾你係為你好就好笑
佢對愛情已死心
絲打心水清。
其實佢都冇答條問題,只係將其他野拉埋一齊講,偷換概念去合理化自己睇老公份遺囑。
即係佢知道自己有暗病好快走

樓主小心啲,你老公隨時拉埋你一齊走
所以愛只係你用黎依賴人嘅借口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞