[I/A][日/台]為了誰的鍊金術士[玖] -咁多泳裝SKIN 我丁得邊隻啊?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
原來冇一個無料pool有八戒, 可以抖到再出喇
原來冇一個無料pool有八戒, 可以抖到再出喇

等聖石POOL/屬POOL
新手留名
JHKJXDFN
日版求朋友幫過ex拎獎勵
諗住8石接關

加左

thx

ADDED
POK 合作第3關已卡

冇得借好友打,點過晒10關
POK 合作第3關已卡

U r not alone
已放棄
POK 合作第3關已卡

U r not alone
已放棄

唯有升下D 人盡力打

冇閃閃

冇閃閃

閃閃唔係必要 不過最好就腳程遠 素早130左右

小畫家質素 請見諒

打之前要留意
最好一開始唔好快過中間2隻魔人 2隻魔人只會中間圍圈行 進入攻擊範圍先會打你

每隻顏色對應返
-好似黃色咁 打爆黃石 黃魔人會消失 黃圈位會出另一隻魔人
-藍色同上
-黑色石你D角色未上哂前 千其唔好打爆 打爆咗黑長方位會出牆
-打爆紫色石 紫圈騎會消失 紫正方位會出牆
-綠圈位會中毒
-啡色 先打蟲後打石 *粒石2千5血 最好普攻一下粒石先 然後打死蟲會圍你牆同出增援 打爆粒石增援會消失 牆會喺下一回合消失
-粉色同上

打死火男 同 暗弓唔會有增援
打死雷暗騎 會出2隻暗騎 喺黑牆左邊
打死水槍 會出2隻合作女角 喺黑牆左邊
出嚟嘅牆唔好打 留畀敵人打
敵方人類角會中時停 其他唔知
有啲想重刷
返工,未得閒試
基本上我係用隊長先打紫石 其他人行去黃圈空位附近
跟住打黃石 黃圈魔人消失 黃圈位出嚟嘅魔人打死佢
然後藍石同上 *最好用遠程攻擊打爆 行去中間位 水槍就會行動
火男同弓會自己過嚟 打死佢地
跟住開始向右邊行 水槍 同 雷暗騎會迎擊 打死佢地 會出增援 然後再打爆黑石 出牆囚住增援
跟手普攻 啡石一下 再打死蟲 出增援唔洗理 再打爆粒啡石 增援消失 出嚟嘅牆下回會消失
最後粉紅石都係一樣 普攻一下 打死蟲 出增援 再爆石 全部增援都會消失
有啲想重刷

冇野好刷
然後藍石同上 *最好用遠程攻擊打爆 行去中間位 水槍就會行動
跟住開始向右邊行 水槍 同 雷暗騎會迎擊 打死佢地 會出增援 然後再打爆黑石 出牆囚住增援
跟手普攻 啡石一下 再打死蟲 出增援唔洗理 再打爆粒啡石 增援消失 出嚟嘅牆下回會消失
最後粉紅石都係一樣 普攻一下 打死蟲 出增援 再爆石 全部增援都會消失

EX 攻略好詳細
千本櫻是咪冇復刻到?
突發!!!!
Pok可以con機
突發!!!!
Pok可以con機

條件都改左
我想問聖誕關d coin點打最快?
Ex一場得7粒

EX 攻略好詳細

講依D
不過今次合作應該得一關極
我想問聖誕關d coin點打最快?
Ex一場得7粒

7粒已經多......
突發!!!!
Pok可以con機

條件都改左

入去睇下先

EX 攻略好詳細

冇閃閃

閃閃唔係必要 不過最好就腳程遠 素早130左右

考慮用奇術代替都OK架
仲可以時停隻火男打都唔使打
哇 冇上黎一排 咁多人吹捧八戒
四戒勁好多啵,灰機話係閃級

btw新個隻風屬旅藝人點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞