[I/A][日/台]為了誰的鍊金術士[玖] -咁多泳裝SKIN 我丁得邊隻啊?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
台版好撚悶
D人走哂未?

換8定9戒好?

換8定9戒好?

4/8

換8定9戒好?

4/8

屌你水拳水幻都唔升
KESI2BDB
招fd子
新前十 :
1.拉哈爾[火屬魔王](魔界戰記 X 夕力夕乂 已絕版)
2.吉爾伽美什[雷屬英雄王](Fate : UBW X 夕力夕乂 已絕版)
2.諾克提斯[水屬路西斯國王子](FFXV X 夕力夕乂 已絕版)
4.奧迪馬[水屬幻影法師](聖石系列)
4.艾拉尼亞[暗屬帝國準將](FFXV X 夕力夕乂 已絕版)
6:阿哈特[風屬七鬥術士](聖石系列十誡眾 - 第八誡)
6.菲雅[雷屬幻香術士](聖石系列十誡眾 - 第四誡)
8:巴斯尼[暗屬機動騎士](聖石系列)
8:諾恩[暗屬爆力術士](聖石系列十誡眾 - 第九誡)
10:祖維[光屬雙刀術士](聖石系列十誡眾 - 第七誡)
10:剎那[風屬劍豪](常駐)
新前十 :
2.吉爾伽美什[雷屬英雄王](Fate : UBW X 夕力夕乂 已絕版)
2.諾克提斯[水屬路西斯國王子](FFXV X 夕力夕乂 已絕版)
4.艾拉尼亞[暗屬帝國準將](FFXV X 夕力夕乂 已絕版)

9仔連高達都過唔到
水雙瓜左
新前十 :

9仔連高達都過唔到

同級
聖石木弓仲有冇地位

想問邊度打佢既+職証
聖石木弓仲有冇地位

想問邊度打佢既+職証

疾風弓 風隊打塔仲會用
職證九章解任

係唔係有bug?
+左都解唔到
聖石木弓仲有冇地位

想問邊度打佢既+職証

疾風弓 風隊打塔仲會用
職證九章解任

想all in資源比佢
水雙瓜左

真果隻係我個倉度試泳裝

係唔係有bug?
+左都解唔到

JOB CHANGE之後重開隻驚

係唔係有bug?
+左都解唔到

JOB CHANGE之後重開隻驚

ok thx
炎龍卷以後應該改名做火鎚卷

十連中火鎚 ON99
而加回爐會送一張自選 ON9
子遊用過9號未,呢隻d技能倍率好低wo

有冇得選十戒?

十連中火鎚 ON99

ok 以後叫火鎚卷
子遊用過9號未,呢隻d技能倍率好低wo

唔明

有冇得選十戒?

有冇得選十戒?

冇就好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞