[I/A][日/台]為了誰的鍊金術士[玖] -咁多泳裝SKIN 我丁得邊隻啊?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
日版新手入坑, 首抽抽邊個POOL 好
日版新手入坑, 首抽抽邊個POOL 好

新手七日pool
下星期二 就聖石pool
8月1仲有200萬download 慶祝

真係陰鳩公
年幾先得果200萬
仲要百九幾萬係刷首抽

真係陰鳩公
年幾先得果200萬
仲要百九幾萬係刷首抽

sbt

真係陰鳩公
年幾先得果200萬
仲要百九幾萬係刷首抽

sbt

吸引唔到人玩

真係陰鳩公
年幾先得果200萬
仲要百九幾萬係刷首抽

sbt

吸引唔到人玩

做西左個頭
台版應該死得仲快

真係陰鳩公
年幾先得果200萬
仲要百九幾萬係刷首抽

sbt

吸引唔到人玩

做西左個頭
台版應該死得仲快

棄子,慘

真係陰鳩公
年幾先得果200萬
仲要百九幾萬係刷首抽

sbt

吸引唔到人玩

做西左個頭
台版應該死得仲快

棄子,慘

台版令多d人認識隻game,變相地多人轉去玩日版

真係陰鳩公
年幾先得果200萬
仲要百九幾萬係刷首抽

sbt

吸引唔到人玩

做西左個頭
台版應該死得仲快

棄子,慘

台版令多d人認識隻game,變相地多人轉去玩日版

隻驚真係唔錯
遊戲性幾高
機率又唔叫太冀
課金月卡就ok

首10抽500石中剎那,係咪開得儲石等1/8?

巴打咁多石ge,我刷一次得1100石

係, 冇聖石pool底下首十抽中剎那人生贏家

巴打咁多石ge,我刷一次得1100石

打埋協力

好開局黎
1F1WKAET
有無巴打借女主俾我過3 4 3-7?

咁我仲抽唔抽新手抽剩返果2個STEP?

咁我仲抽唔抽新手抽剩返果2個STEP?

正常夠石抽埋 但你最好睇返時間 個新手pool仲有幾耐完
如果可以既話 睇埋聽晚再決定抽唔抽
1F1WKAET

過左未?

大佬, 我唔想課金呀

大佬, 我唔想課金呀

幻覺嚟架啫
1F1WKAET

過左未?

巴打,如果我綁左FGG,IOS轉AN 用返個FGG login有無d石呢???
1F1WKAET

過左未?

我記得要用普通職,轉左俾你
自己不斷刷到見到我啦
1F1WKAET

過左未?

我記得要用普通職,轉左俾你
自己不斷刷到見到我啦

再生父母
我見到佢要我用然後0jm 3突果下灰左

仲有一關要用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞