[I/A][日/台]為了誰的鍊金術士[玖] -咁多泳裝SKIN 我丁得邊隻啊?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
自選選左陽劍 無簡到天候師 有d後悔

我見陽劍buff 天候下調 諗住陽劍勁d

你唔係選左水幻咩 仲有得選陽劍?

我重玩左 刷左個剎那水幻玩局

哦...都揀左 照用囉 天候又常駐既 大把機會抽

我之前唔知隻暗魔槍咁勁 早知唔re

魔槍唔太適合起手用 剎那好好多

我係剎那起手

我係剎那起手

你揀左魔槍我驚你棄GAME

我係剎那起手

果時係剎那加雷武術起 抽多隻剎那同埋一突魔槍 自選就簡陽劍 點知佢buff左

我係剎那起手

果時係剎那加雷武術起 抽多隻剎那同埋一突魔槍 自選諗住簡水幻點知魔槍buff左
想問台服出左幾耐
有啲心動入坑
想問台服出左幾耐
有啲心動入坑

出左兩星期 利申雙修
2星期
但我全新手 追唔追到進度?
2星期
但我全新手 追唔追到進度?

要追實追到

但除非 對日文無從入手/無興趣 或者 想慢慢睇劇情
否則新手入坑建議玩日版 比目前台版好好多
日文廢j
應該都係玩台服算
刷首抽係del game 就可以?
我見佢有4個方法開acc
係咪用遊客定個dena登錄?
日文廢j
應該都係玩台服算

。。。咁呢層我就答你唔到 冇玩台版
日文廢j
應該都係玩台服算

。。。咁呢層我就答你唔到 冇玩台版

答你唔到 因為冇乜點入台伏
正常就DEL GAME就得

Anyway 入坑入日服會好過台伏
最起碼兩點有好大差別
1. 新手福利
a.顏合石(連線朋友石) 日服比台伏多3000石左右
b.新手login日服多台伏 1000石

2.課金價格 + 抽角價格
a.3STEP - 日服 500石 = 第一個十連抽, 1500石 = 第二個十連抽
2500石 =第三個十連抽
台伏 500石 = 三連抽 1500石 = 5連抽 2500 =第一個十連抽

同為4000石 但台伏比日服少22個機會

B. 日台服都有新手自選卷
日服賣300石 但台伏賣600石

總結 : 台伏掛羊頭賣狗肉 明搶
其實玩呢隻GAME唔洗日文好
想睇戲情
想睇戲情

劇情上巴哈 or 入line group 問人仲好
台伏d 譯文九唔搭八
少青可以譯左做人類
而加大部份人都係入坑課金玩日版
hea玩睇劇情就台伏咁樣
日服開左好耐 新手好似好吃力
Btw 唔該巴打咁詳盡解答
我會再睇下點
隻game輕課得唔得
日服開左好耐 新手好似好吃力
Btw 唔該巴打咁詳盡解答
我會再睇下點
隻game輕課得唔得

輕課更加要玩日服 因為呢隻game係同佢鬥長命
除左合作角冇碎片刷 所有自家角都有得俾你慢慢刷碎合隻人出黎
而加冇乜必要其實都係每個月買月卡就算
日服既話唔係打鬥技 其實唔會怕太遲
何況而加改左版 啲人物組合又要配過哂
而加刷首抽就跟第一頁果啲去刷
JHKJXDFN
日版求朋友幫過ex拎獎勵
諗住8石接關
JHKJXDFN
諗住8石接關

加左
JHKJXDFN
諗住8石接關

加左

thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞