[I/A][日/台]為了誰的鍊金術士[玖] -咁多泳裝SKIN 我丁得邊隻啊?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
水商最後果關點打
借左朋友85剎那都輸

貼BOX 睇你有乜

巴打 你game名叫咩 加我好友借隻85魔王比你硬推

Id DW1NVOMP

陣容方面
隊長 火鐮刀女
隊員 水幻 水商 風劍
全部係後面企 水幻補血 水商加魔王速
風劍執下雞都夠贏

加左

比D意見
this ac 50蚊 ok?

比D意見

重刷啦 練過好快姐

無隻特別勁...

我諗新手來講都值50 不過你如果想長玩
建議你加錢收個一個有 魔王/王子既ac 要有專屬裝備品+專武
因為將來打咩都好 有同無效果差太遠

我諗新手來講都值50 不過你如果想長玩
建議你加錢收個一個有 魔王/王子既ac 要有專屬裝備品+專武
因為將來打咩都好 有同無效果差太遠

係邊度收有魔王閃閃ac?有都應該幾貴
岩岩上淘寶見到魔王閃閃85王子77齊武具ac2500人仔
原來隻game ac賣到咁貴

人地可能抽上萬蚊
買帳請自行承擔風險

其實我唔明點解要買帳, 全LV1就話遮
買帳請自行承擔風險

因為如果要魔王王子jm ac一定唔會係初始
我呢個 初始 ac 黎
買帳請自行承擔風險

王子 1lv ac 係咪 升唔到上去
買帳請自行承擔風險

冇錯
想問
同職唔同屬,起始都係5星,數值是否一樣?
例如風劍豪雷劍豪,唔jm其他職
想問

每隻野數值都唔同
買帳請自行承擔風險

LV唔係重點 有冇專屬裝備同武具先重點

咁我係咪 買 呢個 好d入面有4000石
想問

每隻野數值都唔同

人地可能抽上萬蚊

魔王閃閃有自選
王子有補底
英雄王未開始玩
我都係得王子魔王
加埋抽左差唔多4000

人地可能抽上萬蚊

魔王閃閃有自選
王子有補底

閃邊有自選
台版抽到藍髮女 賽蕾娜 , 請問強嗎?

有冇圖,唔知乜水嚟

有冇圖,唔知乜水嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞